torstai 22. tammikuuta 2009

Sivupohjaongelmia

Voiko joku tietäväinen auttaa - otin ulkopuolisen sivupohjan - menin gadget ja tallensin ja tulos on tässä - entinen täältä bloggerista otettu tuo vihreä näkyy tuossa päällä osittain ja tallentamani enkelisivupohja pilkistää alta :::::
Mitä pitää tehdä? auttakee...
Muoks!
Tällaisen sain nyt Bluen ohjeiden mukaan - ei ihan mutta aika lailla hyvä....tai katsotaan nyt saanko "muklattua" vielä lissää...

Pidän NIIIIn paljon enkuleista....kiitos taitaa langeta jonkin verran siskoni Leenan myötävaikutukseenkin :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Jaa-a, Bloggerin pohjien vaihto ei aina käykään ihan - tosta vaan.
Yksi asia mitä voisit kokeilla on vaihtaa tähän Bloggerin valmispohjan vaikka sen Miniman valkoisen ja sitten sen päälle sen uuden mikä se sitten onkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Moi taas,
Edellisessä kommentissa oli Bloggein osoitteeni, sama tyyppi joka sählää Vuodatuksessa.Jouduit turhaan etsimnään Vuodatuksen puolelta.Viimne aikoina pohjien- ja nappien teko Vuodatuksessa on ollut tuskien taivalta ja siksi siirsin oman blogini tänne.

No, pääasia että sait neuvosta jotain irti.
Mukavaa talviaikaa Sinulle enkeleiden keskellä.

Elegia kirjoitti...

Hei, Blue sen jo sanoikin. Sinun tulisi vaihtaa se bloggerin blogipohja minimaksi (värinä valkoinen), jolloinka tämä uusi pohja alkaa näkyä oikein. :)

Eli mene asetuksiin ja napsauta auki "Valitse uusi blogimalli". Se Minima on heti siinä ensimmäisenä. Valitse se ja sitten asia on kunnossa. Pohjan vaihtaminen ei poista blogistasi tietoja.

Kahvinpapu kirjoitti...

Wautsi! Valitsit hienon pohjan ja nyt toimiikin täydellisesti!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Muih! Kiitos kun kävit jättämässä kommentin, ei ole tässä uudella koneella linkkejä enkä muistanut sun osoitetta, nytpä saan taas sinut suosikkeihin :)