lauantai 7. maaliskuuta 2009

Jännitettävää----

Piti oikein tännekin tulla jänskättämään - mieheni Tane on viidenkympin villityksessään (tai johan se etappi on ohi....) hurahtanut ja on nyt hiihtämässäOulun Tervahiihdoissa kuntosarjassa 69 kilometriä!. Hän on kyllä kovasti hiihtänyt, mutta sellaisia 20 km jne lenkkejä, joten hieman jänskättää, miten menee - hän on vähän sellainen sisupussi, joten toivottavasti ymmärtää omat mahdolliset rajoituksensa...mutta luotetaan mieheen ja työkaveriinsa kybällä!
Tieto: Tane hiihti loppuun koko 69 kilometriä - aikaan 6 tuntia 26 minuuttia - eli on se aika äijä!!!! Ylpeänä täällä pullistelen minäkin :))

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos hauskan loman toivotuksista.
On se aika äijä tuo miehesi. onnittelut vain hänelle hyvästä suorituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tanelle onnittelut, kyllä on "äijällä" kova kunto:)!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno hiihto ja onnea Tanelle kovasta urakasta.

Anonyymi kirjoitti...

Vau, onnittelut vain miehellesi!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hienoa, kovakuntoinen mies sinulla! - Eli sopii varmaan pullistella sinunkin, kun olet ilmeisesti huoltanut isäntää hyvin :)!

Aija kirjoitti...

No mutta kyllähän tuosta suorituksesta voi jo vähän vieressäkin pullistella :)
Upeasti suoritettu urakka!

Siitä väritysjutusta, hahmon ympärille olen varjostanut joko distresseillä tai vesiväreillä. Aavistuksen tummemmalla ihan kuvan viereen ja sitten siitä loitommalle vaalentaen. Jos piipahdat blogissa niin olen joskus aikanaan tehnyt kuvasarjan vesiväreillä värittämisestä ja siinä on muistaakseni mukana myös tuo hahmon ulkopuolinen varjostaminen.
Terkuin
Aija