tiistai 20. huhtikuuta 2010

Mielipiteitänne kaivataan pojan rippikutsuun !!!


Hyvä immeiset! Pieni poikamme pääsee heinäkuussa ripille......
Nyt olen alkanut suunnitella rippikutsuja - poikani ei lämmennyt kummallekaan näille...........
- mutta mitä mieltä te olette - onko nämä enemmän hautajaisleimoja.....
Ajattelin joka tapauksessa hyvin yksinkertaista linjaa näille kutsuille, joten joku kuva ja teksti kutsu....MIKÄ LEIMA olisi hyvä, jos ei näistä kumpikaan - nimenomaan POJALLE sopiva???

17 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kerran kysyit, niin kerron oman mielipiteeni....
Molemmat leimat sopivat aivan loistavasti rippikutsuihin, mutta ihan näin yksinkertaista en itse tekisi. Leimaisin kuvan ja kutsu- sanan vaikkapa esimerkkisi mukaisesti, lisäisin ympärille kehykset reunoihin ja kiinnittäisin sen vielä erilliselle alustakartongille, oletan, että näin saisi lisää tyylikkyyttä, mutta silti kokonaisuus pysyisi yksinkertaisena.
Ps. Voisihan leimakuvan ja kutsusanan myös vaihtoehtoisesti embossatakin:)
Onnea suunnittelulle, mielenkiinnolla odotan kortteja nähtäväksi:)

Ritva kirjoitti...

Itse kun nyt näin nämä, niin ajattelin kohokuviointia ....täytyy miettiä
t. itse tirehtööri....

Hilkka kirjoitti...

Minä enemmän tykkään tuosta ylimmäisestä kun jotenkin raamattu liittyy aina rippijuhlaan. Maaret antoi sinulle jo hyvät neuvot että siitä vaan kokeilemaan ja minä sitten täällä kurkin:))

Marjut kirjoitti...

Jos et näistä kumpaakaan halua käyttää, vaikka kirkon kuva olisi hyvä. En kyllä tiedä, onko niitä leimasinkuvina...

Mervi kirjoitti...

Joo Maaret vinkkasi hyvin jo, ehkä laittaisin vähän koontia enemmän ja näistä kuvista valitsisin tuon raamatun,-))m

Västäräkki kirjoitti...

PysselPassionilla on leimasin, jossa on poika puku päällä ja kukkakimppu kädessä, se kävisi myös. Ja Magnolialla tällainen aika uusi, joss Edwinillä on kravatti kaulassa ja ruusu selän takana. Magnoliallahan on myös kirkkoleimasin, jos sellaista haluaa käyttää. Ja PysselPassionilla leimasin, jossa on Raamattu, ehtoollismalja ja kalkki.

Viipula kirjoitti...

Itse valitsisin tuon raamattu kuvan, ja Maaretilla oli niin hyvät vinkit, että jos niistä jotain vinkkiä, värinä tuo sininen on minusta kaunis.

Saron kirjoitti...

Mites olis esim. Greeting farm My Guy Ian leimasin, se alempi poika niistä kahdesta ja jokin vaiks ääriviivatarra-risti/pieni ristileimasin ja tuo kutsu-sana? Leimakuvaa ei tarvis ehkä edes värittää, mutta olis jotenkin ehkä poikamaisempi.. ja sillai "vanhempi" kuin magnolian pojat:) Mulla on noi, ja lainaan leimaa jos tarviit:)

Niina kirjoitti...

Minä valitsisin pojalle tuon raamatun. Mutta saisi minunkin mielestä olla jotain koristetta tms. enemmän.
Magnolialla on kiva ikkuna leimasin jotain olen käyttänyt tekemissäni rippikorteissa ruusun kanssa. Linkki nimeni takana ohjaa ko. kortille.

Miia kirjoitti...

Niin se aika vaan menee nopsaan, eikös :)

Kauniita kutsuja olet tehnyt, ja hienoa, että joku on ajoissa!! Itse aina viime tingassa yritän paniikissa jotain vääntää :D

Yksinkertaisella linjalla kyllä kutsut kannattaa toki tehdä, muuten niihin menee ikä ja terveys :D

Minun mielestäni tuo raamattu leimasin on sopivampi, mutta kuten jo joku ehdottikin, embossaaminen tekee jo aika paljon. Embossaamiseen suosittelisin mustaa kohojauhetta, jossa kimalletta, nimeltään disco black. Tuossa jauheessa on mahtavasti kimalletta, ja se on tyylikäs. Kulmiin kun lisää vähän koukeroita ni avot-kyllä varmasti kelpaa poitsullekin :))

Mukavia suunnittelu ja askarteluhetkiä sinne!!

Leenamummi kirjoitti...

Hassua, kun tällaista satuit kyselemään, itse ostin juuri tuon saman setin, koska toiseksi vanhin lapsenlapseni (tyttö) pääsee ripiltä muutaman viikon päästä. Tosin en vielä ole päättänyt, käytänkö niitä vai Stempelkellerin samantapaista ristileimasinta, jonka ostin samasta syystä;)
Kiitos Maaretille neuvoista, saan kai minäkin niistä ottaa oppia.

Jaana M / My life kirjoitti...

Tyylikäs hieno kortti! Ihanat kukat!

Paulette kirjoitti...

Tuo raamattuvaihtoehto on minunkin mielestäni parempi. Itsekin tein eilen rippikutsuja pojalleni, mutta niissä ei ole kovin uskonnollinen kortti, aion kyllä pikku ristit laittaa niihin. Mutta jotenkin tuo risti tuo enempi mieleen hautajaiset... Itselläni ei ollut yhtään sellaista rippiaiheista leimasinta, joten piti tyytyä tähän: http://paulette.vuodatus.net/blog/2469900/kutsukortit-rippijuhliin/

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Mulla tulee rippijuhlat nyt heinäkuussa 2011. Mää oon ajatellu kans tollasta raamattu leimaa. Mistä oot ostanut sen? Vai onko se tehty jotenkin muuten kun leimaamalla?

Ritva kirjoitti...

Leimasimia ovat molemmat ja aikoinaan olen ostanut muistaakseni Myy ja Vilijonkalta - en tiedä, mistä he sen olivat ostaneet alunperin....heillä taisi olla ylimääräinen setti ....

Tsemppiä suunnitteluun ja onnea itse juhlaan ja juhlan aiheeseen!
t. Ritva

Anonyymi kirjoitti...

Moikka :) Olemme tekemässä tyttäreni rippijuhlakutsua ja nyt kysyisin että mistä olet saanut ensimmäisen kutsukortin kuvan (raamattu ja kukat)?

Ritva kirjoitti...

Hei anonyymi!
Olen ostanut ao. leimasimen Myy ja Vilijonkalta - eli yhdeltä blogin pitäjältä - oli kai ostanut sen Ruotsista joltain tutulta.....mutta tuota voi olla kyllä Suomenkin nettikaupoista - googlettele, jos vaikka löytyy!
t. Ritva