torstai 13. toukokuuta 2010

P*askarteluhuaste # 39


Hyvää helatorstaita!
Ihana, kun saa olla vapaalla ja - vaikka askarrella :)) - eilen kupsuttelin töiden jälkeen pihaa auringonpaisteessa, tänään ei näytä se paistelevan, mutta pihatöihin kuitenkin menen kohta - kunhan saan vähän sisätilojen kaatopaikkaa (lue: askarteluvermeet) siivottua...

Aurinko soi eilen parastaan,
sädehtien kuin timantti
- tänään onkin se vetäytynyt lepäämään,
tulisiko kuitenkin taas meitä tervehtimään...

Mutta asiaan - p*skis täällä tänään, tytölle rippikortti tai miksei joku muukin - niin ihanat perhoset ovat nyt boordina kehystäen koko korttia. Laitoin myös ison perhosen - sopii kesään - ja siihen tuon keskiosan - se on vielä harkinnassa, otanko keskiosan ruusuosion pois....
Tyttelin embossasin kullalla...

7 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Ai sinulla on tää boodileikkuri, aikas söpöstä jälkeä tekee näin perhosihmiselle:)Kivasti sopii tuo kohokuviointikin tuonne alle:) Kaunis kortti:))
No ei se aurinko paista täälläkään mutta mittari näyttää silti +17 ja minä suunnistan nyt heti mökille nauttimaan, kamapino odottaa jo eteisessä:))

Unknown kirjoitti...

Tosi kaunis ja pirtsakka kortti! Meillä aurinko aina silloin tällöin tulee pilvien takaa esiin..mutta lämpöä on nneksi 23 astetta!

taru76 kirjoitti...

Ihanan kaunis ja pirteä kortti! Minä kanssa tykkään tästä perhosboordista, mutta en raaski sitä ostaa koska ehdin jo aiemmin ostaa erilaisen perhosboordin...sen siitä saa kun on ahne ja pitää heti kaikkea hankkia. Onnistunut kortti!

Katjuska kirjoitti...

Kaunis!
Ihanaa perhosboordia :)

Pitsihame kirjoitti...

Kyllä saa kaunista jälkeä tuolla perhosboordileikkurilla!
Pitrsakka kortti!
Täällä pääkaupunkiseudulla aurinko on paistanut aamuvarhaisesta lähtien pilvettömältä taivaalta.
Asteista en tiedä, olen töissä!

SannaS kirjoitti...

Voi kun kaunis kortti!! Ihanat värit!! =)

Niina kirjoitti...

Soma kortti. Kauniit värit. Sopivasti kaikkea.