sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Rippijuhlat ohi, edessä pakkaus jne jne...

Lämmin ja lämminhenkinen rippijuhla on nyt ohi. Juho sai "naimaluvan" ja kaikki meni kirkossa ja rippijuhlassa hyvin. Tämä äitee herkisteli vähän kirkossa, muttei kuitenkaan ylenmäärin :)

Meillä on pieni rintamamiestalo, joten pidimme juhlat Kypärämäen seurakuntatalolla. Ihanainen huushollaska :) oli tehnyt maittavat ruoat, minäkin vähän olin leiponut. Porukkaa oli loppujen lopuksi vain vähän yli 30. Hurmaavamman rippivieraan tittelistä ei tarvinnut kiistellä, puolitoistavuotias Nella-neiti valloitti kaikki! Juho taas oli aivan miehekkään ja tyylikkään näköinen mustassa puvussa ja kengissä, valkoisessa paidassa ja sinisessä solmiossaan - kyllä se on niin, että puku tekee miehen!

Nyt on yksi etappi ohi! Illalla kävi vielä muutamia vieraita ja nyt on pakkailtu ja laitettu kotia kuntoon - huomenna kohti Hesaa ja tiistaina lähtö rapakon taakse! Aikamoista hulinaa on elämä ollutkin - tämä rippijuttu, eilen koristeltiin seurakuntatalo omin tekemieni kukka-asetelmien kera yms, matkan virittely, mopokorttiasia, muiden rippilasten huomioiminen......jne jne....eli haipakkaa on ollut - olen kyllä aika tyytyväinen, kun ollaan ennen kaikkea Amerikan koneessa - Frankfurtissa on vaihto ja sitä kerkeämistä Amerikan koneeseen pitää ehkä vähän jännittää....

Muuten - pitää vielä mainita - katselin erästä korttia, kaunista ja upeaa - ja katsoin kortin taakse - se oli Anelman tekemä kortti - tuli Juhon kummitädiltä Kuopiosta :) - kylläpä nauratti!!!!

2 kommenttia:

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Onnittelut Juholle, ja vanhemmillekin :) Laitoin niitä vinkkejä sinne sun koukussa kortteihin ketjuun kun ei tuo sähköposti oikein vielä toimi :)
Ihanaa reissua!

AN kirjoitti...

No jopas oli hauska sattuma--onnea pojallesi kovasti-ja mukavaa Ameriikan reissua teille.