perjantai 1. lokakuuta 2010

Vihdoin jotain esiteltävää....

Onkohan kukaan muu kuin siskoni ihmetellyt, miksei päivityksiä ole täällä blogissani......On ollut joku fiilittömyys tehdä kortteja, kaikki askartelutavarat huitsin puitsissa. Sitten alkoi töissä täysiä päiviä sekä siellä oleva homeongelma.....jonka voimasta ilmeisesti tuuperruin sairastamaan pariksi päivää - flunssantapainen, yskä, kurkkukipu, äänen"murros" ja yleinen aivan mahdoton voimattomuus, väsymys - hyvä, kun jaksaa vähän happea käydä ottamassa ulkona ja klo 9 nukkumaan....hmmm..
Pitänee alkaa miettimään oikeasti, että jatkanko tuolla työskentelyä vai terveyden takia palaan vasta, kun pääsee väistötiloihin.......terveyttä kun ei tahdo saada takaisin, jos altistuu ....en pidä siitäkään, että olisin sairaslomalla tämän takia jatkuvasti, koska en ole "kuolemansairas" - eli pysyn kuitenkin jotenkin tolpillani....

Mutta: nyt "pakon" edessä piti vääntää hääkortti - onnea Satu ja Sami - serkut menevät vihdoin naimisiin - ja tällainen matkaa siskojeni myötä heille onnittelukorttina - minä en jaksanut lähteä..

Tämä on siis telinekortti - etukansi

Sisäsivu

piilosivu :)))) huumoria kehiin - tämä on siis tuon onnittelutekstin alla

ja takakannessa tasku, jossa lahjarahoitus ja tuo huumorivanhapari, sen toisella puolella onnittelijoiden nimet.

7 kommenttia:

Lia kirjoitti...

beautiful card ritva
hugs lia

Marjut kirjoitti...

Olen kyllä hiukkasen ihmetellyt, missä olet ollut. Mutta nythän se selvisi. Homeen kanssa kannattaa todella olla varovainen.

Niin ja hauska kortti:)

Hilkka kirjoitti...

Niin olen minäkin ihmetellyt...oleppa varovainen homeen kanssa ei ole leikkimistä!!!
Minullakin on nyt korttien teko jäänyt vähemmälle, olen vaan pyörittänyt ompelukonetta---tosin juuri tulin kotiin Humppilasta kolmen päivän reissulta. Kiva oli käydä entisen työtoverini luona---söimme hyvin ja kävimme shoppailemassa Lasitehtaalla ja Tilkkutexissä...saa taas uuden näköisiä pannulappuja...hih:))))

taru76 kirjoitti...

Todellakin ollaan ihmetelty! Mutta aina välillä se iskee itse kuhunkin, innottomuus nimittäin. Onneksi se on ohitsemenevää : )

Ihanan hääkortin olet tehnyt! Parempia vointeja pian!

saril kirjoitti...

Tosi hienoa, kun palasit!
Älä todellakaan leiki home puljun kanssa -peruuttamattomat seuraukset!

Kortti on kaunis!!

Anne kirjoitti...

aivan mahtava hääkortti (: ja kiitos synttärionnitteluista, tulivat perille. koetahan parantua siellä, terkkuja :)

Unknown kirjoitti...

Voi miten ihania kortteja olet tehnyt! Monta kaunista!! =) Niin, ne puuruusut, en ole niitä tehnyt, vaan löysin ne kirppikseltä =)