maanantai 24. tammikuuta 2011

Looooovvv



Sydän on läytänyt parinsa tässä hääkortissa. Pidän valtavasti tuosta leimasimesta, jolla tausta on tehty, se on niin monikäyttöinen.....sisäsivulle laitoin samaisella leimasimella kiekurat kulmiin - ja syrämiähän pittää aina olla :)

5 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti. Tuo leimasin on mun lemppareitani, koska sopii niin tavallisille hääpareille...kaikki ei aina tykkää niin huumorijutuista ;)

mummeli kirjoitti...

Moikka Ritva. Oli niin kiva tavata siellä Jyväskylässä. Minä kyllä kovasti käyn näissä tapaamisissa kun niissä on aina tunnelma tosi iloinen ja mukava.Siitä saa vähän potkua tuohon korttien tekoon (jos saa). Tuo kirjanen ei ole ollenkaan vaikea tehdä, siihen on Maijun ja Maaretin blogeissa linkki jonka mukaan oli helppo tehdä.Nyt vain sinäkin kirjasta tekemään.

Hilkka kirjoitti...

Hieno kortti ja kivan erilainen hääpari--ei liian rönsyilevä vai miten tuon sanois:)
Kiitos vinkistä!!

Leenamummi kirjoitti...

Kaunis kortti hääparille!
Sinuunhan varsinainen flunssa oli iskenyt;) Vallan valtavasti erilaisia hienoja kortteja olit tehnyt viikonloppusi aikana, taitaisin tarvita tällaisen tartunnan, kun ei sitten millään meinaa kortteja syntyä, vaikka tarvettakin olisi.
Hyvää talven jatkoa!

Merkkari kirjoitti...

Oi kuinka kaunis! Tuo kiekuraleimasin on kyllä ihana. Minun tekisi settiä mieli juuri noiden kiekuroiden takia, mutta inhoan sitä lintua... :)