keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kivoja ja ei-niin-kivoja hetkiä elämässä

Vietimme Itsenäisyyspäivänä mieheni äidin syntymäpäiviä, kävimme Kunnonpaikassa syömässä yhdessä. Tein kortin, sävyihinsä sopivan (tuo tummahko lila on hänen juttunsa). 

Etusivulla viehko neito . sisäsivulla sitten futaava mummeli (kuva otettu kylläkin jo 17 vuotta sitten - kyseessä silloin kilpailu mieheni 40v-päivillä).

Toisella puolella sitten mummon mussukat - kuka minkäkin ikäisenä, mutta nyt ovat siis jo nuoria aikuisia kaikki - yritin etsiä ilmeikkäitä kuvia valokuvista....meidän poika tuossa ylhäällä oikealla- otettu laivaristeilyllä silloin joskus....


Ja sitten tuohon otsikon ei-niin-kivaan. Palasimme juhlista kotiin ja mieheni meni rintamamiestalolle kellariin - ja sielläpä olikin vettä viitisen senttiä lattialla. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa vaan, kutsuimme veden pumpppajan ja maanantaina mies aloitti puhelinrallin. 
Meillä oli perjantaina tehty putkirööritys kaupungin toimesta (jolle se kuuluu) - yhteiset viemäröinnyt aikanaan tehty meidän ja naapurin kanssa ja tämä tuottanut ennenkin ongelmia. Nyt siis vika "korjattiin" perjantaina - mies sanoi minulle, että NYT ei sitten enää tapahdu röörien tukkeutumista eikä mitään, NYT pelaa!

Ja näin siis kävi - korjauksen tehneen firman pomo kiisti heidän osuutensa, vika kuulemma meidän omissa nyt tällä kertaa - pitkän väännön tuloksena -> kameramiesten tutkimukset, toisen firman pienemmällä kameralla tutkimukset -> olivat kaivaneet samalla korjauksella putket umpeen talousvesirööreistä! !!!!!
Nyt täällä on rampannut vakuutusyhtiöstä kosteusmittamiehiä ja nyt odotetaan, että tulevat korjaamaan mokansa - luojan lykky, että meillä on ulkosauna - siellä sitten mökkifiilistä saa astioiden pesulla ja itsensäkin pesulla------muuten varmaan olisimme kokonaan siirtyneet kertakäyttöastioiden käyttöön - kun ei uskalla yhtään astianpesukonetta eikä suihkua käyttää, ettei taas tule tulva....

Pidetään nyt peukkuja pystyssä, että tulevat pian - lupaus oli että tänään keskiviikkona tai torstaina ------yritämme ajatella, että eihän tässä ole hengestä kyse, mutta kylläpä on latistanut joulun odotuksenkin - en ole jaksanut ajatella sitä ollenkaan, huonot yöunet ja huolissani olen mieheni jaksamisesta - hän kun käy työssäkin - minä saan levätä päivälläkin, jos ei jaksa....

Tästä noustaan!

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

No voi harmi tuota ei vedenpaisumusta, toivottavasti tilanne korjaantuu mahdollisimman piaan.

Tekemäsi kortti on tosi hauska.

Marjut kirjoitti...

Voi, miten ikävää. Vedenpaisumus itsessään on jo ärsyttävä saati sitten siihen päälle puhelin- ja paperisota.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten kurjaa tuollainen huonosti tehty työ. Toivottavasti kaikki sujuu hvin ja pääsette joulutunnelmaan.