Olen jostain tämän allaolevan ohjeen ottanut ----- kenelle kunnia kuuluu? ------
Vielä sovelsin tuota kaurapuuroa, kun päätin kokeilla, miten joskus ostamani Provenan gluteenittomat pikapuurot soveltuu tähän - eli tein yhden pussillisen aprikoosipuuroa ja muut raaka-aineet ohjeen mukaan
- ja hyväähän siitä tuli - ehkä kaipasin suolaa vähän enemmän -
SYÖMÄÄN !!!!!!!!!!!!!
Valmistusaika: Alle
30 min
(1
iso rieska, josta tulee noin 8 viipaletta)
Raaka-aineet:
2
dl veteen keitettyä kaurapuuroa
1
dl maustamatonta jogurttia
1
muna
0,5
tl suolaa
n. 1,25 dl gluteenittomia jauhoja (tai taviksille 2,5 dl vehnäjauhoja tai muuta)
1
tl leivinjauhetta
Valmistusohje:
Sekoita
puuron joukkoon jogurtti, muna ja suola. Yhdistä vehnäjauhoihin
leivinjauhe ja lisää nekin taikinaan. Kaada löysähkö taikina
leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele jauhoja päälle ja
taputtele käsin pyöräksi ohueksi rieskaksi. Pistele haarukalla
reikiä sinne tänne. Paista uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia.
Vihje:
Rieskaa
saa varioitua hyvin käyttämällä erilaisia puuroja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti