perjantai 20. helmikuuta 2009

Jehkotar Challenge # 45 - Lapissa - työskentelytarpeita melkein nolla :)


Terveisiä Laplandista - tänään illansuussa tulimme Leville miehen työpaikan mökille. Lapin hulluus ilmeisesti iski heti, kun aiemmin ajattelin, että jääpä yksi Jehkishaaste väliin, mutta sitten vaan kerrätyskamasta jne korttia väsäämään. Ainoa "todellinen" ainesosa oli tuo kultahelminauha, joka jäi yli tätini kortista ja löytyi kassin pohjalta :) - muuten nuo kalat jne ovat lahjapaperista, tausta tekaistu mökissä olleesta jo valmiiksi revitystä lastenkirjasta :)), teippiä ei kuin nimeksi - että tämmönen tappaus tällä kertaa !! TÄMÄHÄN ON KUIN LAPSEN TEKEMÄ, hiiooohoii....Mutta pitihän sitä "kotikylän" plikan haasteeseen osallistua, vaikkakin vieläkin vajavaisemmin eväin kuin normaalisti! Kiitos vaan mukavasta mallista ja terkut vaan Miia ja uusia tuulia purjeisiisi!
Muoks!
Yritin tässä iltapäivälevon aikana vastailla teille kommentoijille, mutta 3G ei ollutkaan enää parhaassa iskussaan...katsotaan nyt omat kommentointini...myöhemmin ehkä...

12 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Hiiohoi! Tosi kortintekijä ei heivaa haastetta vaikka ei tarpeita olisikaan. Hauska kortti joka tapauksessa ;)

Unknown kirjoitti...

kivan kortin olet tehnyt!!!

Maaret kirjoitti...

Samat sanat kuin Eijallakin:) Vain himoaskartelijat tekevät kortin vaikka lomareissullakin:) Tähän on kyllä pakko "lohkaista"; oletko nyt ihan varma, että se lastenkirja oli jo etukäteen revityy rikki, hmmm? Kiva kortti joka tapauksessa. Hyviä lomapäiviä sulle!

Paula kirjoitti...

Hauska kortti ja tosiaan vain himoaskartelija keksii korttiin tarpeet lomalla vaikka mitään tarvikkeita ei olisikaan käytettävissä.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella kiva kortti! taidat olla koukussa askarteluun?

Anonyymi kirjoitti...

Johan on hauska kortti !

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään! Tosi kiva kortti.

Maaret kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentistasi:) Kokeilinpa itsekin kierrätysmatskukortin äsken väsätä:)

Anonyymi kirjoitti...

Me jo tultiin reissusta ja heti tietty haasteen kimppuun. Sä olit ahkera ja teit siellä:) Mukavaa lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Eihän sitä kortteilija voi jättää haastetta väliin ja tarpeet löytää vaikka mistä kuten sinäkin olet tehnyt ja kivan kortin aikaan saanut.

TARJA L kirjoitti...

Kivan kortin olet saanut aikaiseksi näilläkin tarpeilla. Haastekortti oli itsekkin tehtävä huolimatta tikeistä kädessä:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti!! Tässä on mielikuvitus ollut vauhdissa!! Kyllä sitä "paatunut" kortintekijä löytää materiaalia vaikka mistä, kun inspiraatio iskee!! :) :)