maanantai 2. maaliskuuta 2009

Lapinmaisemia








Olimme viime viikolla Lapin Levillä ja tässä todistusaineistoa :) Matka oli tosi kiva, siskoni Mirja ja hänen miehensä Tauno olivat mukava messissä ja meillähän natsaa jutut yhteen eli kaik män hyvin. Nauruakin piisasi, hiihdot suoritimme kukin tasonsa mukaisesti - eli Juho hiihti vähän ja lasketteli, minä hiihdin jonkin verran ja yhtenä päivänä n. 15 km (polvi sitten jo ilmoittikin itsestään eli vähän jo sattui...), mieheni Tane hiihti 10-20 km lenkkejä ja himoliikkujat M ja T parhaimpana päivänä 40 km eli yhteensä taisi heillä tulla kuutena päivänä 200 km!

Tuo lasi"maja" on lasi-iglu, jossa on siis yläosa täyttä lasia - luin aiemmin lehdestä tästä - toimittaja oli yöpynyt reiluun hintaan tässä ja kehui uskomattomaksi elämykseksi - nukkua kirkkaan tähtitaivaan alla, mutta lämpimässä - menimme katsomaan moista ihmettä, mutta läksimme pois aika nopiasti, koska kieltomerkkejä oli sen verran paljon....vaikka luinkin, että sitä saisi mennä katsomaan..hmmm... Tuo puukuvatus oli huipulla olevasta Tuikku-ravintolasta. Muutkin tunturikuvat on otettu sieltä ylhäältä.
Kuvan hiihtäjä olen minä (en kai noin pyöree oo..hui kui lihavan näkönen) - ja tuosta puvusta sen verran, että ostin sen urheiluliikkeestä ennen matkaa. Raiskin puku eli pitäisi olla korkealaatuinen - viikon käytön jälkeen vein sen reklamaatioon - takaosasta työntyi esiin pientä nyppyä aika lailla - mitä olisi puku vuoden käytön jälkeen....Katsotaan nyt mitä valmistaja vastaa, kerron sitten!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno reissu teillä ollut, saitte nauttia Lapin sinisestä voimasta, jota tietenkin mukaasi repullisen otit.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa, että teillä oli kiva reissu! On jotain taas, mitä muistella:)