tiistai 25. elokuuta 2009

Kiinni jäit!

Koska luet tätä tekstiä,niin se tarkoittaa,että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kommentoi ihan mitä itse haluat , kunhan vain teet sen. Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat.

Itse jäin kiinni Bissen blogista :)

5 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kiinni jäin =)
Öljyvärityksestä...
Yhä värittelen Derwenteillä ja Ceridal öljyllä.
Väritän kuvasta siis varjokohdat ja ts. kierrän värillä ääriviivan reunat ja sitten levitän öljyyn kastetulla ja kuivatulla pumpulipuikolla pyörittäen väriä. Lisään tarpeen mukaan tummiin kohtiin lisää ja taas levittelen.
Fabriano käy ihan hyvin tähän, mutta itse käytän valkoista kartonkia jota olen paikallisesta painotalosta ostanut. Ihan vesiväripaperikin käy, kunhan on vähän liukaspintaista.
Toivottavasti oma tyylisi löytyy =)

Maisku kirjoitti...

Minäkin jäin.. Käyn aina lueskelemassa kun lisäät uusia tekstejä, vaikken aina kommentoikaan.. Jatka samaan malliin!! :)

Carola kirjoitti...

Jäin kun jäinkin kiinni.
Tulin kurkkaamaan taas kauniita korttejasi.

Aurinkoiset terveiset täältä Turusta :)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Jahahs, napsahti :) Oonkin ollu liian laiska kommentoimaan. Hauskoja nuo edellisen postauksen kortit! Ihanaa ettei kaikki ota itseään liian vakavasti :) Kirpparia muuten suunnitellaan 5 tai/ja6 päivä ens kuuta

Viipula kirjoitti...

Moi...onkos sinulla uusi tausta tässä blogissa vai miten tämä jotenki näyttää erilaiselta..joka tapauksessa hyvältä näyttää, ja jos minua vaivaa dementia, niin pitänee käydä aina uudelleen ja uudelleen kurkkimassa näitä sivuja=O)