keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Blogiarvonta

Niin aika vierii ja ikää karttuu,
blogikin näin varttuu,
kaksi vuotta sitten aloittelin Vuodatuksessa,
nyt hillutaan Bloggerissa.

Ennen osoitteena oli tämä,
ongelmien takia siirryin siis tänne....

Ja nyt siis itse asiaan:
Koska olen taistellut pari vuotta blogistina,
on aika ryykäistä arvontaa....
mutta
ette niin vähällä pääse - vaan jotainhan sitä pitää tehdäkin.

Tehtäväalueet, joista voit valita mieleisesi tai vastata vaikka kaikkiin....

1. Sano, mitä tarvitsen oman askartelunurkkauksen toimivaan kokoonpanoon - hyvin pienen tilani mitat ovat: 125 cm leveys, 62 cm pituus noin, korkeutta sitten on normaalin verran. Mitä siis voisin tilaan rakentaa/teetättää - hyllyjä, laatikoita - mitä......että saisin pienen, mutta toimivan tilan ihan itselle.....ja mistä saisi tarvikkeita, pitäisikö olla jotain ripustuskoukkuja...

2. Miten tiedän ostaa aina sen edullisimman vaihtoehdon - miten te sen teette, eli hintavertailut eri nettikaupoissa - käytän vain suomalaisia askartelunettikauppoja.....vai pitääkö vain selata kauppoja - jos ei joka päivä, niin ahkeraan....

3. Jos ei näistä irtoa mitään, sano jotain hyviä neuvoja askarteluun liittyen....

Bloginamun laadusta ei vielä tietoa, mutta varmaan jotain leimasimia, papruja...tai mitä nyt keksinkään.
Aikaa on 31.10. saakka ja sitten arvon the lucky one....

MUOKS - OLISIKOHAN MISSÄÄN LIIKKEISSÄ SELLAISTA RULOKAAPPIA TMS. ETTÄ SAISI KAMAT SINNE....TAI JOTAIN MUUTA, MINNE VOI KÄTKEÄ KAIKKI - tila on meinaan olohuoneessa, enkä pidä yhtään siitä ajatuksesta, muttei auta itku markkinoilla!

30 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

tottahan toki aina mukana namujen arvonnassa :)
Hintavertailuista....itse poikkeilen lähes joka päivä tsekkailemassa mitä kivaa on tullut suomalaisiin nettiaskarteluliikkeisiin ja samalla siinä katselen joitakin tuotteita jotka olen jossain vaiheessa aikonut ostella ja siten saa käsitystä mitä mikin maksaa ja mitä kannattaa ostaa mistäkin paikasta. Papereita saa minusta kaikista edukkaimmin paperikierteestä (paljon valikoimaa), mutta muuten sellainen "kultainen keskitie" on hintojen suhteen paperinauhalla (+huikea valikoima)
Noh, jokohan se arvontalipuke olisi lohjennut ;) näillä sepustuksilla....

Sari kirjoitti...

No pöytä olis aika kätevä omaan nurkkaukseen :D Siitä on hyvä lähteä sitten rakantamaan muuta. Itse olen koko ajan kaipaillut seinälle hyllyjä pöydän päälle, niin että osa tavaroista olisi aina siinä käden ulottuvilla. Nyt on pöytä täynnä laatikoita, jotka on tarkoitus saada hyllyille, ehkä jopa lähiaikoina. Myös pöydän alle voi laittaa esim. pyörillä kulkevan laatikoston. Siihen voi laittaa vaikkapa papereita tms. Itse olen hieman vertaillut noita nettikauppoja, paljon mitään en ole pitkään aikaan ostanut... Mutta olen myös samaa mieltä, että Paperinauhassa on hinta-laatusuhde paikallaan. Palvelu on ensiluokkaista ollut aina.

Marjut kirjoitti...

Askartelusta en oikein osaa sanoa ja sisustussunnittelukin on hieman hakusessa, mutta lankoja vertailen ihan käymällä eri nettikauppojen sivuilla. Arkartelunurkkaukseen pitää tietysti ensin saada pöytä ja sitten valaistus kuntoon ja sen jälkeen sommitella hyllyjä.

SannaS kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotis taipaleesta! =)
Oma vinkkini on säilyttää kaikki vanhat purkit purnukat ja laatikot ja tuunata ne askartelukäyttöön, tosi kätsyjä. Itse pidän esim. vanhoja salsapurkkeja pöydällä, joissa minulla on sakset, viivaimet, kynät, pensselit yms yms. Ja siitä shoppailusta, itse ainakin teen sitä että kiertelen ja kaartelen paljon netissä ja vertailen siten hintoja eri kauppojen välillä. =)

Salma kirjoitti...

Onnea vaan blogitaipaleesta. Askartelu nurkkauksessa pitäisi olla ainakin pöytä, voisi olla klaffitaso, mikä kääntyy alas tarpeentullen ja säilytystilaa. Pieneentilaan säilytystilan saa hyllyillä ja pöydän alla olevilla laatikoilla. Seinälle olisi tarpeellista saada myös säilytystilaa esim. magneettinauhoilla, joihin voi laittaa kaikkea metallista kiinni tai korkkitaulun, johon laittaa neuloilla tarpeellista kiinni. Ja tietysti olisi myös roikkuvat säilytyskorit kivoja.

Netin askartelukauppoja vertailen ihan manuaalisesti vierailemalla niissä, mutta yleensä ostopäätökset teen sillä periaatteella, mistä saan kerättyä tavaraa sen verran ettei tarvitse maksaa postikuluja, koska ne ovat suhteessa aika kalliita. Ja tuotteiden hinnoissa ei ole yleensä hirveitä eroja. Jos huomaan jossakin tarjouksia yritän ostaa sieltä, niinkuin nyt crafticassa oli 10% alennus kaikista tavaroista, niin tilasin sieltä yli postikulurajan.

Susa kirjoitti...

Onnea kaksvuotiaalle blogiurallesi ;)

Suosittelen miettimään mitä käytät eniten askartelussa (siis aina) ja laittamaan ne lähelle tasoa, jolla askartelet. Läpinäkyvät laatikot yms helpottavat näkemään mitä rasioissa on. Hyllyjen päätyihinkin voi laittaa roikkumaan juttuja. Minulla on "ruuvi- tai perhosalkku", jossa on lokeroita 20 kpl (ostettu Anttilasta ja maksoi vajaa 6 euroa) ja se on kätevä kun sen saa helposti mukaan tai kaappiin kun sitä ei tarvii :)

Sinulle on jotain blogissani ;)

Maaret kirjoitti...

Pöytähän se askartelijalla tietty täytyy olla ja paljon, paljon säilytystilaa:) Pöydän alle löytyy Ikeasta Kapeita pyörillä liikuteltavia Helmer laatikostoja, itselläni niitä kolmin kappalein ja todennut todella tilaihmeiksi.
Pöydän päälle seinälle, jos mahdollista niin hyllykkö on tietty fiksu idea. Pöydän ja hyllykön väliin on todella kätevä asentaa säädettävä verhotanko ja siihen paljon nipsuja ja koukkuja (näitäkin saa todella edullisesti Ikeasta) Niihin on mukava ripustaa esim stansseja, sakset ja kaikkea muuta pientä, jonka voi roikkumaan laittaa.
Askartelukaupoista sen verran, että itse ostan sekä Suomesta, että ulkomailta. Jonkin verran teen hintavertailuja ja yleensä stanssit saa edullisemmin ostettua ulkomailta. Muuten yritän valita kauppoja, joilla on joko edulliset postikulut tai kokonaan postikuluitta tuotteet, sekä varma ja hyvä asiakaspalvelu. Taitopuoti Paperinauha on kotimaisista mun ehdoton suosikki.
Pääsisköhän jo näillä eväillä mukaan arvontaa, ainakin toivon niin:)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Onnea kovasti kaksivuotiaalle :D Hyviä vinkkejä jo tullutkin molempiin aiheisiin. Hintavertailuun ei tosiaan ole muuta keinoa kuin mennä monta paikkaa läpi ja etsiä se edullisin. Erittäin aikaavievää puuhaa, mutta oikotietä ei juuri ole. Hyvä puoli on että kun mieleen jää ne itselle oleellisempien juttujen noin hinnat niin ei tule tehtyä heräteostoja esim. messuilla yms.
Samoin voi vastaan tulla edullisesti tavaraa "ei askartelukaupoista"
Itse ostan paljon ulkomailta joten en tuohon kotimaan tarjontaan osaa hirveesti sanoa, ei kertakaikkiaan riitä aika enää niitä kahlata läpi :)

Mervi kirjoitti...

Onnea 2-vuotias! Hyviä vinkkejä tuossa ollutkin, olen juuri tehnyt mökille itselleni askartelupisteen, siitä on kuvakin blogissani, jos jotain vinkkiä siitä löytyy, toi Maaretin selostus oli hyvä! Mä olen myös menossa Ikeasta hakemaan noi laatikostot kaupunkitarpeisiin. Muuten yritän tuunata kaikista vanhoista jotakin. Minä kiertelen myös paljon nettikaupoissa vertailemassa hintoja ja postikuluja, ostan paljon ulkomailta, suomalaisista tällähetkellä suosikkini on Kruununjalokivi!Aina nopea ja varma toimitus ja ihania tavaroita sopivaan hintaan;-))m

Kirsi kirjoitti...

Olet saanut todella hyviä vinkkejä jo! Itse olen kanssa nyt ruvennut haaveilemaan sellaisesta klaffipiirongista mihin voisi helposti piilottaa askartelutavarat ja saisi ne kuitenkin nopeasti myös esiin. Voisi olla ihan kätsä jos nurkkauksesi on tosiaan olohuoneessa ja haluaisit osat tavaroista saada piiloon. Kaikenlaiset hyllyt ja niihin korit ja laatikot ovat mielestäni kanssa siisti tapa säilyttää tavaroita.

Askartelutavaroiden hintojen vertailusta. Itse ainakin käyn vaan ihan läpi noita eri kauppoja ja sen perusteella sitten ostan niistä. Minullakin ehdoton suosikki Suomessa on Taitopuoti Paperinauha niiden erittäin hyvän valikoiman ja palvelun ansiosta. Joskos tällä irtoaisi minullekin lippu arvontaan =)

Hilkka kirjoitti...

Onnea ja pirtsakkaa blodin kirjoittelua:)
Kiva kuulla että sinullakin tuo askartelumaailma on olkkarissa, näkisitpä mun...hih..ihan levällään pitkin huushollia.
Pöytä tietenkin pitää olla ja hyvä valo. Minulla on äidin vanha lipasto, liian pieni, jotain sopii piiloon mutta ei läheskään kaikki papereista puhumattakaan. Ne ovat milloin missäkin eikä löydy. Ne Ikean Helmerit ovat varmaan hyvät mutta minullakin liian pitkä matka Hesaan. Rulokaapin omistin, töistä vanha, mutta sitten hajotin sen oviosan kun vahingossa satuin nojaamaan kun meinasin kaatua niin hajosi:)
Ennen ainakin rulokaappeja myytiin toimistokalustemyymälöissä.

Itse ostan melkein kaikki Paperinauhan Heliltä tai Paperellesta, riippuu tavarasta. Ulkomaita en minäkään käytä, paikallista kirjakauppaa käyttäisin joskus mutta siellä ei ole kerrassaan mitään ja halvemmalla saa netistä kotiin toimitettuna. Juuri kävin paikallisessa yksi päivä jotain joulukamaa katsomassa, se mitä oli niin sairaan kallista ja sitä mitä hain ei ollut, kun kysyin niin vastaus oli että jouluun on vielä NIIN pitkä aika:)

Selviäisinköhän minä tällä sepustuksella arvontaan:)

taru76 kirjoitti...

Onnea blogisynttäreistä! Viime käynnillä jäin omaa vastaustani miettimään. Kannatti! Täällä oli tullut jo hyviä vinkkejä : )

Mulle kanssa on tuo askartelutilan järjestely ajankohtaista, tai ainakin se suunnitteluvaihe. Aika erilainen lähtökohta toki, koska mun nurkkaus tulee makuuhuoneeseen. Ite olen tähän asti tottunut siihen, että lasten takia tavarat on oltava paikoillaan, niitä ei voi jättää pöydälle lojumaan. Kuten jo mainittu, erilaiset laatikot ja purnukat vaan käyttöön! Ne saa sitten nosteltua nopeasti omille paikoilleen kun lopettaa niin olohuonekiin pysyy siistinä. Itse taidankin ottaa selvää niistä helmeri-laatikostoista...

Et tainnut tästä mun viestistä viisastua...etsi niin kauan että löydät tilaasi sopivan kalusteen, olipa se sitten työpöytä tai muu säilytyspömpeli (jolloin askartelisit keittiön pöydällä). Ja onnea etsintään! Voit sitten esitellä meille aikanaan mihin päädyit.

Ja jos tästä viestistä se ei vielä paistanut läpi, niin oman askartelunurkkauksen suunnittelu on siis vielä VAIHEESSA. Mukavaa viikonloppua!

Västäräkki kirjoitti...

Onnittelut kaksivuotiaalle! Niin se aika rientää, kun on hauskaa... ainakin siitä päätellen, että kerroit nämä kaksi vuotta taistelleesi blogin kanssa.=)

Mulla ei ole askartelunurkkausta, teen korttini keittiön pöydällä ja tavarat ovat keittiön alakaapissa. Kätevin säilytystavarani on miehen vanha työkalupakki, jossa pidän leimoja, musteita, kuviosaksia, kimalleliimoja ja ties mitä. Kuviopaperit ovat muovitaskuissa kansiossa ja leimakuvat valokuville tarkoitetuissa muovitaskuissa. Ja sitten on vino pino koululaisten myymien keksien säilytyslaatikoita, menevät kätevästi päällekkäin. Oma askartelunurkkaus olisi huippuylellinen, mutta toisaalta tämä pitää ostamisvimman jollakin lailla aisoissa.

Nettikaupoissa surffailen minäkin ihan liian usein, mutta kyllä se taitaa olla paras tapa pysyä kärryillä hinnoista. Joskus, jos on kiire (minneköhän?), laita tavaran nimen Googleen, sillä lailla näkee nopsasti, mitkä kaupat tuotetta myyvät. Noin yleensä ottaen olen minäkin huomannut, että Paperikierteestä saa edullisimmat paperit. Muuten suosikkejani ovat Mihanna ja Paperella.

rentukkakuu kirjoitti...

Onnea kaksvuotiaalle!Mullakin on olohuoneen nurkassa oma nurkkaus.
Semmonen 30 lokeroinen seinään laitettava hylly on osoittautunut mulle tosi tarpeelliseksi.Ostin sen paikallisesta rautakaupasta 15 eurolla.ja seinällä pari hyllytasoa jossa koreissa mulla tavarat.Huono puoli on että kaikki näkyy:/!
Kotimaisista nettikaupoista suosikkini on ehdottomasti taitopuoti paperinauha!Sieltä löytyy laaja valikoima edulliseen hintaan!

Taina kirjoitti...

Onnea vaan kaksivuotiaalle!!!
Minulla on askartelunurkkaus kodinhoitohuoneessa. Pöytä on vain 100x60 cm, mutta kaappitilaa on runsaasti. Haluan kuitenkin, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Olen ostanut pieniä ja pinottavia "ruuvvilokerikkoja", joissa läpinäkyvät pikkulaatikot.Niissä säilytän pienet kukat, metalliosat, tarratyynyt, timankit ym. Ikeasta olen hankkinut erilaisia koukkusysteemejä.Lisäksi säilytän kaikki muoviset karkki ym. boksit, niihin lajittelen kaappeihin nauhat, napit, niitit ym. Skräppipapereille olen ostanut muovisia lokerikkoja.Tämä askartelu on vain sellainen tauti, että kokoajan on ostettava uutta materiaalia ja paikat vain täyttyvät.Materiaalia ostan Sinellistä, Papruksesta (ovat kodin lähellä). Joskus tilaan jotain Heinikasta, Paperinauhasta tai jopa ulkomailta.Suuren osan ostoksistani teen kuitenkin blogitapaamisissa, koska siellä on aina joku myyjä/myyjiä paikalla.

Loreal Blondi kirjoitti...

Arvontaan mukaan tietysti!
Ohjeita on hankala toiselle antaa vaan yritetään. Minusta tuntuisi jossain niksinurkassa näkemäni komeroharrastusnurkkaus hyvältä idealta sinulle.
Eli kaksiovinen keskeltä aukeava korkea kaappi johon laitat pöytäsi ja kierrät kirppareilta ja kyselet tutuilta joutavia hyllyjä tai nikkaroit itse kaapiston takaseinän niitä täyteen.
Pöydän alle mahtuu kapea lipasto jonne voit sitten laittaa pienempääkin tavaraa erilaisiin rasioihin tai lokeroihin. (Lusikkalaatikko on kiva monenlaiseen pikkutavaraan jaottelijaklsi!)
Kun vieraita tulee tai lapsia liikkeellä, ovet vain kiinni ja kortteilusi voi taas jatkua kun avaat oven.
Jonkinlainen pehmustettu ja hyvin istuttava tuolikin ehkä sujahtaa pöydän alle?

Paulette kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani! Osallistun toki arvontaan, kun huomasin täällä sellaisen olevan... Askartelunurkkaus? Mietin sellaista, että miten olisi sellainen avattava klaffikaappi tms. siinä olisi pöytä samassa. Silloin kun lapset olivat pieniä ja asuimme pienemmässä asunnossa, meidän lapsilla oli sellaiset koulupöytänä, kun pöydät eivät mahtuneet huoneeseen. Itsellänikin kamat ovat niin monessa eri kaapissa ja osa eri huoneessakin, että hankalaa joskus tuo askartelu, kun pitää hakea sieltä tätä ja tuolta tuota...Ja kun ne pitää vielä viedä takaisin paikoilleenkin (se ikävämpi puoli). Pitäisi keskittää kaikki samaan tilaan.

Armiida kirjoitti...

Rulokaappeja siis löytyy ainakin sellaisista liikkeistä jotka myyvät kalusteita toimistoihin, tarkemmin en tiedä.
Hyllytilaa ja niin iso pöytä kuin mahdollista, sen alle laatikosto. Sellaisen itselleni tekisin jos olisi mahdollista. Nyt on vain keittiön pöytä askarteluun ja eteisessä pieni(ahtaaksi käynyt) lipasto tavaroille.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

1. Minä askartelen oikeasti pöydän kulmalla ja tilaa on noin puoli neliötä. En siis osaa antaa vinkkejä toimivaan kulmaukseen muuta kuin että pienikin tila riittää, kun tavarat on ojennuksessa. Papereille käytän lokerokansiota ja loput tarvikkeet on Ikean pienessä pöydälle laitettavassa laatikostossa, jonka päällä pyörii saksiteline.
2. Minä mietin pitkään kaikkia hankintoja, koska tilaa on vähän. Yleensä kun ostopäätöksen olen tehnyt, surffaan aktiivisesti eri sivustoilla ja googlaan. Vahvan euron vuoksi tsekkaan myös englantilaiset ja amerikkalaiset nettikaupat. Tilaus lähtee loppujen lopuksi sinne mistä tuotteen saa huomattavasti edullisemmin kuin muualta (postikulut huomioiden), tai mistä saan samalla muitakin kivoja juttuja tai sitten siitä joka toimittaa nopeiten.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ai niin, unohtui ihan että rulokaappeja myydään keittiötarvikeliikkeissä ja edullisesti varmaan saisi toimistohuonekalujen poistomyymälöistä.

Susa kirjoitti...

Ikeasta löysin tällaisen, joka sopisi mainiosti myös askarteluun.

Pitsihame kirjoitti...

On ehdotettukin komerosysteemiä, jos tilaan voi laittaa komeron, on se mielestäni oiva konsti piilottaa tavarat ja saada ne näppärästi esille. Toinen varteenotettava konsti on kirjoituslipasto!
Minulla on sama ongelma kuin sinulla ja parin viikon päästä saan kirjoituslipaston, joka on leveydeltään 90 cm, syvyys (kun kirjoitusjuttu" on kiinni 43 cm ja korkeutta 135 cm. Täysmäntyinen ja kuultomaalattu valkoisella. Mun tila on niin näkyvällä paikalla, että ei siihen komeroa voi ajatellakaan ja muu pöytäkään ei näyttäisi nätiltä, vaikka semmoinen olisi omasta takaa varastossa.
Toivottavasti löydät sinulle esitetyistä vaihtoehdoista juuri sinulle sopivimpaan!

Ostelen sieltä sun täältä tarvikkeita askarteluun. Sinelli ja Paperella ovat suosikkejani.

Olen siis nyt arvonnassa mukana, jännää ;))

Unknown kirjoitti...

Oikein paljon onnea minultakin blogitaipaleen johdosta <3

No jos vaikka aloittaisin noista säilytysjutuista eli Ikean Helmereitä hehkutan minäkin!! Lisäksi Ikealta olen ostanut magneettitaustaisia maustepurkkeja Helmerin kylkeen - niissä on pleksikansi joten tosi hyvä esim. paperikukkien säilyttämiseen yms. pikkutavaran ja hienosti kulkevat Helmerin kyljessä :) Vielä täytyy hehkuttaa myös noita Ikean puisia pikkulaatikostoja - löytyy kivasti erikokoisia laatikoita niistä ja käsittelemättömän puun voi aina maalata haluamansa väriseksi :)

Itse ostan paljon nykyisin ulkomailta juurikin edullisuuden sekä myös suuremman valikoiman vuoksi, mutta isommat jutut on monesti halvempi ostella Suomesta kun postikulut nostavat ulkomailta tilatessa aina hintaa - Suomalaisista askartelukaupoista minäkin suosin Paperinauhaa ja Paperikierrettä juurikin niiden edullisuuden vuoksi - tosin myös Paperellassa ja Askartelu Sinisiivessä on minusta hyvin kilpailukykyiset hinnat myös! Ja erityisesti Paperinauhan Heliltä saatu palvelu on ollut ensiluokkaista ja ansaitsee erityiskiitoksen! <3

Ja annetaampa vielä se askarteluvinkkikin: Itse olen hurahtanut nyt täysin sytykeruusujen tekoon kananmunakennoista ja kynttilänjämistä! Hauskaa, hyödyllistä ja ekologista puuhaa! Ohjeita löytyy useammastakin paikkaa googlettamalla ja varmaan omaan blogiinki tulee postausta aiheesta jossain vaiheessa! Kantsii ainakin kokeilla :D

Lumituulia kirjoitti...

Omat askartelutarvikkeet levitän keittiön pöydälle, kun askartelen, joten oman sopin/huoneen saaminen on haaveissa edelleen ;-)

Mutta tuo nettiputiikkien seuraaminen "jatkuvasti" on oiva tapa pysyä tietoisena hinnoista. Ja osassahan on mahdollista saada uutiskirjeitä, jolloin yleensä tarjoukset/kampanjat tulevat ilmi. (Ja toisaalta tuo puskaradio on meillä toiminut hyvin...) Ulkomailta kyllä saa tuotteita edullisemmin joko itse tai sitten kimpassa tilaamaan.

Marcort kirjoitti...

Heissulivei,
Onnittelut kaksivuotisesta taipaleesta blogimaailmassa ja kiitos visiitistäsi blogissani.. Aloittelevana bloggaajana on kiva huomata, että muita kanssasisaria eksyy sivuilleni =)

Toimiva askartelunurkkaus olisi unelmien täyttymys. Mikään expertti en ole kyllä tässä asiasssa neuvomaan, sillä itselläni tällä hetkellä askartelu tapahtuu risti-istunnassa sohvalla ja "pöytänä" toimii kannettavan tietokoneen kansi.. ergonomia kunniaan =D

Ja sitten hintapolitiikkaa: Ennen muinoin marssin suoraan tiimariin ostoksille kun jotain tarvitsin, mutta nykyään kaipaa jo vähän laajempia valikoimia. Mulla kun on niin huono muisti, niin olen ihan paperille kerännyt taulukon useimmin tarvittavista tuotteista kuten kartongeista/ korttipohjista. Ei sitten tarvitse joka kerta etsiä niitä hintoja uudelleen. Ja jos johonkin erikoisempaan isken silmäni, niin sitten vain nettisurffaus kunniaan, yleensä päädyn sellaisten liikkeiden sivuille, joilla on hyvät valikoimat, jotta voin tilata muutakin samalla ja toivottavasti näin välttää postituskulut. Tarpeeksi kun netissä hengailee, niin kyllä siinä saa hieman tuntumaa siitä, mistä löytää mieluisia tuotteita.. Hirveästi en netistä ole vielä tilannut, sillä usein olen liian malttamaton odottamaan tilauksen saapumista ja käyn ihan henk.koht. Sinooperissa tai Sinellissä kun molemmat ovat työmatkan varrella...

Toivottavasti saat askartelunurkkauksesi toimivaksi =)

Manna kirjoitti...

Iloiset onnittelut 2-vuotiaalle!!

Jos tilaan on mahdollista laittaa kulmapöytä (eli ns.tietokonepöytä), sitäkin kannattaa harkita. Niissä on hyllyjä niin ylhällä kuin alhalla. Tavarat täytyy tietysti sitten piilottaa koreihin, mutta niitähän saa nykyisin vaikka mistä materiaalista ja väreissäkin löytyy. Syyslomalla näin Pohjanmaan kalusteen mainoksen ko. pöydästä. Muistaakseni siinä ei ollut edes näppäimistölle omaa tasoa, joten olohuoneaskartelupöydäksi sopisi vallan hyvin.

Ostoksiin oletkin jo saanut monia hyviä vinkkejä. Itselläni on suosikeissa kotimaan askartelukauppoja. Siitä on helppo käydä vilkaisemassa kenellä on synttäritarjouksia tai muuten vaan kaikki -20% tms. Tilaan yleensä silloin isomman satsin, jolloin tilauksen saa usein postikuluitta. Hyvää palvelua ja hyviä tuotteita olen löytänyt Mihannasta, Sinisiivestä, Paperellasta, Heinikasta, Crafticasta ja Paperinauhasta...

Shoppailu- ja sisustusiloa!

Heli R kirjoitti...

Moikka! Onnea kovasti blogillesi. Itse yritän keksiä kanssa pieneen tilaan mahdollisimman paljon tavaraa, mulla on käytössä mm biltemasta ostettuja ruuveille sun muille tarkoitettuja lokerikkoja joissa on kaikenmoista tilpehööriäni. Sitten on seinällä vaakasuorassa tanko jossa on purkkeja kiinni (ikeasta) ja niissä on saksia, kyniä stansseja jne. Sitten käytän kaikenlaisia koukkuja joihin on hyvä laittaa tavaraa roikkumaan. Mutta olisihan se ihanaa jos olisi oma huone askarteluun mutta se on tässä elämäntilanteessa mahdotonta.

Maisku kirjoitti...

Heippa!
Arvontaanhan pitää osallistua, ei koskaan voi tietää millon tärppää (eli miun kohalla ei yleensä ees tärppää, mutta silti osallistun:D)

Hankala sanoa vinkkejä askartelunurkkaukseen, koska itselläni ei ole sellaista. Kamat on keittiönpöydällä (jossa ei siis mahdu kunnolla enää syömään) Mulla kaikki on pahvilaatikossa ja paperit ovat mappikansiossa muovitaskuihin laitettuna, väreittäin lajiteltuna.

Mutta JOS minulla oisi oma askarteluhuone, niin haluaisin että kaikki tavarat olisivat siistissä järjestyksessä ja kaikilla olisi oma paikkansa.

Luultavasti kävisin kenkäkaupasta laatikoita ja päällystäisin ne kauniilla papereilla.

Ja noista nettikaupoista, että tilaan melkein joka kuukausi jotain. Välillä tekisi mieli tilata kaikkea ihanaa, mutta sitten mietin että tarvitsenko nyt vai vasta myöhemmin ja että olisiko esim. joulutarvikkeet joulun jälkeen alennuksessa (yleensähän ne on.)
Askartelukirppis on kiva juttu, jos vaan malttaa odottaa, että joku laittaa myyntiin sitä mitä itse tarvitsee..

Kaikki vanhat tapetit kannattaa käyttää hyödyksi.
Paperiset ostoskassit ovat myös ihan käytettäviä, niistäkin voi saada leikattua taustoja.
Vanhat kirjat voi myöskin käyttää, niiden sivuja voi värjätä esim. teellä..

Muitakin vinkkejä on, mutta enpähän kaikkia muista ihan näin äkkiseltään.. Toivottavasti tässä tuli jotain asiaakin, eikä vaan pelkästään omia tyhmiä höpinöitä.:D

Marjo kirjoitti...

Onnea vaan blogillesi. Juttuja ja korttejasi on kiva katsella. Minulla on työpöytänä ruokapöydän kulma ruokailutilassa josta on suora yhteys olohuoneeseen joten ymmärrän halusi piitottaa kaikki tavarat.
Itselläni on klaffipiironki johon on tarkoitus siirtyä mutta tällä hetkellä ongelmana on tuon nurkan pimeys.
Hyvään työtilaan tarvitaan sopivan kokoinen pöytä ja ympärille paljon säilytys tilaa sekä hyvä valo.
Jäin muuten kiinni blogi kommenttiisi joka oli aiemmin.

Texu kirjoitti...

Vastavierailulle tulin ja tottakai osallistun namun arvontaa. Silloinkun tilaan teen suuren hintavertailun, kirjotan paperille mitä tartten ja eri liikkeiden hintoja kirjottelen ylös ja edullisimmasta tilaan. Iso työ tuossa kyllä on mutta kannattaa jos tilaa paljon tavaraa. Ja onnea 2-v blogille.