sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Mikä askartelulehti paras?

Nyt tarvitsen apua teiltä askarteluimmeisiltä - eli huomisen synttärini kunniaksi sain esittää toiveen ja ajattelin, että joku suomalainen askartelulehti -vuosikerta olisi kiva lahja - mutta mikä olisi nimenomaan korttiaskartelun näkökulmasta paras tällainen lehti - missä hyviä vinkkejä ja selkeitä ohjeita, lisäksi ajattelin kyllä joskus kokeilla korujenkin tekoa, mutta se on nyt toissijainen haave toistaiseksi.
Ihana ja Taika on ainakin, onko muita suomalaisia askartelulehtiä ja mikä noista tai joku muu olisi hyödyllisin?
Kiitos vastauksistanne!

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Mä tykkään kyllä molemmista lehdistä. Taika-lehdestä olen ostanut irtonumeroita, mutta Ihana-lehti tippuu postiluukusta. Jos jommasta kummasta olisi valittava yksi, ottaisin Ihanan :)

Leenamummi kirjoitti...

En noita lehtiä osaa kommentoida, minä aina joskus sorrun ostamaan ulkomaalaisia marketista.
Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta!!!

Unknown kirjoitti...

Ei kait noita edes ole muita kotimaisia askartelulehtiä sitten kuin tuo Sinä osaat ja siinä kyllä tosi vähän korttiaskartelua - Ihanaan kallistuisin minäkin jos kotimaisista vaan pitäisi valita :)

Susa kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!!!!

Minä kans nojaan korttiaskartelijan näkökulmasta tiukasti Ihanan suuntaan, koska Taika-lehdessä on paljon muutakin kuin kortteja ja paljon lasten kanssa askarteluun ohjeita.

Hilkka kirjoitti...

Ihana tippuu minullekin postilaatikkoon, siihen kallistuisin. Taika-lehteä ostin joskus irtonumeroina:))

Miia kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Ritva :)

Ihana lehden puoleen minäkin kallistuisin :)

Tanjuska kirjoitti...

Kaikki muut on ok mutta en suosittele sinä osaat lehteä jos et sitten myös neulo/virkkaa.. Lehti on muuttunut viime vuosina ja minä lopetin tilauksen vuosia tilattuani sitä.