perjantai 15. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste



Vaikka fiilikset eivät olekaan korkealla, "piti" tehdä miehen työkaverille läksiäiskortti - ja tässä noudatin p*skarteluhaasteen bingoa - rivini valitsin kuvioleikkuri, 2 paperia ja lanka - sektorilta. Itse asiassa no on tehty saksilla, koska reunaleikkurin olen saanut rikki - olisiko liian paksua paperia - Martha rutsahti rikki!Samantyyppinen on kieltämättä kuin Jehkisjuttu, mutta tämä laiva vaan mielestäni on niin kuvaavaa erilaisille lähtemisille.....
Hyvää viikonloppua ja välittäkää toinen toisistanne!

6 kommenttia:

leenuliini kirjoitti...

Rakastan purjelaivoja! Minulla on pari isoa palapeliäkin ja yksi kanavatyö vielä kesken juuri purjelaivoista. Niissä on jotain ihmeellistä taikaa. Olenkohan jossain entisessä elämässäni ollut purjelaivalla kapteenina=)

Maaret kirjoitti...

Oi kuinka kaunis kortti ja miehinen!!!! Olet onnistunut upeasti!

Hilkka kirjoitti...

Todella kaunis miehinen kortti:)
Minäkin sain toissa päivänä postista Marthan perhosleikkurin, olikohan siinä että korkeintaan 180g paperille eikä kartongille. Ensin jo luulin että sinulla samaa sinistä kuin mulla, suurensin niin eipäs olekaan. Minulla on nim. aikas ohutta se:)
Mukavaa viikonloppua:)

Leenamummi kirjoitti...

Kaunis, tyylillä toteutettu kortti!
Kuva todellakin sopii kaikkiin lähtemisiin upeasti.
Voimia edelleen teille kaikille!

mummeli kirjoitti...

Tosi upea kortti, niin kauniisti olet toteuttanut kokonaisuuden.Erittäin onnistunut lopputulos. Voimia teille koko perheelle.

-maiju- kirjoitti...

Tämä on aivan loistava! Kivat nuo narut tuossa reunassa. Hieno laiva!