keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Vinkkejä Jenkkilässä??

Kaiken muun tohinan keskellä - työ, rippijuhlavalmistelut yms. - lähdemme vielä Jenkkilään ja siinä sitten on myös kaikenlaista hommaa. Lähdemme riparijuhlien jälkeen 6.7. ja olemme kaksi viikkoa reissussa. Ensin mennään läntiselle puolelle - Los Angeles, San Francisco, autolla sinne sun tänne ja sitten lennetään New Yorkiin ja sitten kotiin.

Nyt kaipaisin hyviä vinkkejä kaikesta - mitä kannattaa ottaa huomioon, mitä kannattaa nähdä, missä hyviä askartelukauppoja :) - kaikkea, mitä vain tulee mieleen....joko tänne tai sähköpostiini - ja mies jo ilmoitti, että askartelukauppoja ei sitten haeskella....minkähän takia se sillee sano....

6 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Voi ihanuus mihin olette menossa:)
Vinkkejä minulla ei ole vaan naurua siitä "minkähän takia miehesi sillee sanoi:)

maiju kirjoitti...

Voi kun kuulostaa ihanalta. Minäkin haluan ainakin kerran elämässäni lähteä katsastamaan tuota suurta ja ihmeellistä maata ;)
Tsemppiä matkaan ja valmistaudu hyvin. Ainakin jostain nettikaupoista yms. saat tilattua hyvin suoraan hotelliin tuotteita. Eräs ystäväni tekee niin, että kun mies on menossa työmatkalle jenkkehin, hän tilaa tuotteet suoraan miehen hotellihuoneeseen... Näin vältytään mielettömän isoilta postikuluita ;)

taru76 kirjoitti...

Nyt pitää kyllä miestä vähän ojentaa... TIETYSTI etsitte ainakin jonkun, edes yhden, askartelu tai skräppikaupan. Itsekään en ole askartelukaupoissa noissa kaupungeissa käynyt, mutta ihana loma teille varmasti on tulossa!! San Francisco on mun lemppari!!!!! New York tietysti iso ja mahtava, itsekin ehdin siellä vain muutaman päänähtävyyden aikoinaan koluta. Katsomista siellä olisi varmasti vaikka kuinka. Los Angeles ei minua henk koht säväyttänyt, sitä kuvailisin aakea laakea matala kaupunki. Kannattaa etsiä tietoa etukäteen asioista jotka kiinnostavat!

Askartelukaupat tuolla rapakon takana pitää käydä kyllä katsastamassa, mahtavat olla suuuuuuria ja ihmeellisiä meidän kauppoihin verrattuna. Ja jos tutkimaan pääset niin kuvioleikkurit ja paperit ainakin ovat niitä joiden postitus on kallista. Suomesta kannattaa varmasti lähteä matkaan hyvin kevyillä laukuilla!! Voidaan palata asiaan sähköpostilla jos haluat, mutta mun kokemukset em. kaupungeista on sitten 90-luvun puolivälistä!

Onkohan sulla sähköpostiosoite tallessa? taru76 at hotmail.com

Miia kirjoitti...

Oikein ihanaa reissua teille!!
Mahtuiskos meikäläinen matkalaukkuun?? :D
Ja tottakaiten sitä pitää askartelukauppoja etsiä ja löytää!!

SannaS kirjoitti...

Voi miten ihanalta reissulta kuulostaa!! Mä haluun mukaan kans!! =)
Viettäkää ihana loma!!

Hilkka kirjoitti...

Voi miten ihanaa teillä edessä:)) Hyviä lomia ja nauttikaatte:)Hmm...olisko sinulla "fiksu" mies...kyllä sieltä nyt yksi ask.kauppa pitää löytää:)))