keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Bingohaaste

Bingossa oli painotettuna enemmän yo- ja valmistujaisrivejä - ja minä tein rivin ruusu( pikkuruusut)-valkolakki-kimalle. Sisko tilasi valkolakki-leimasimella tehtyjä kortteja, tässä yksi niistä - tosin piti olla neutraaleja, koska ei voi tietää, ketkä kylällä pääsevät - mutta en voinut vastustaa tätä vaalianpunaista väriä :) - tuo kakkupaperistanssi (Heinikasta) on kyllä aivan ihana!
Muoks. Apris tuossa tuskaili tuon leikkaavuuden kanssa - sama vika vähän minullakin - en tilannut noita ylimääräisiä osia - ja leikkaahan se, mutta nuo pienet osat jää killumaan - eli pitää tökkiä reiät näkyviin...

5 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Kaunis kortti ja upea kukkarykelmä. Minullakin on tuo stanssi, mutta vielä taistelen sen kanssa, että saisin kunnon stanssauksen aikaiseksi :( Sitä metallilevyä en tilannut, kun kehuivat että on onnistunut ilman sitäkin.

Riikka kirjoitti...

Söpönen! :)

sari kirjoitti...

Ihanan YO kortin olet taas tekaisut!! Kiitos niin ihanista ja lämpimistä sanoistasi aina blogissani! =) Ne lämmittää kivasti! Kyllä kerkesin ottaa kirjan pois ennen terminaattoreitten tuloa...melkein heitin sen vauhdissa kirjahyllyyn turvaan...=)

Puuhis kirjoitti...

Kaunis kortti!

Merkku kirjoitti...

Kaunis ja hempeä kortti!