sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lomasella pojan kanssa


Keski-Suomessa oli syyslomaviikko ja minä suunnittelin jonnekin lähtöä loppuviikosta, risteily, sukulaiset..... Noooo, poika 16 vee sanoi, että EVVK ja homma meinasi mennä ihan pipariksi - joulun allahan sellainen kävisi, muttei nyt :)))
....kuitenkin salavihkaa katsoimme miehen kanssa pikkulomasia - ja yllätys yllätys, poika suostuikin ilman murinoita. Lähdimme pikaliipparilla Tallinnaan, jossa olimme Olympia-hotellissa yhden yön. Kiertelimme vähän kauppoja, poika löysi monta t-paitaa ja pipon. Kävellessämme löysimme sattumalta intialaisen ruokapaikan (Chakra, os. Bremeni käik 1) jossa oli oikein hyvää ruokaa ja viihtyisä ympäristö.
Lomasemme oli leppoisaa  yhdessäoloa ja poikakin oli erillään tietokoneesta, joka sekin oli tärkeä pointti. Kysellessämme POJAN mielipidettä lomasestamme, hänkin oli samaa mieltä, että OLI IHAN MUKAVAA :)))) - kai ainoa miinus oli kuorsaamisemme :)))

Kävimme miehen kanssa vielä aamulla hotellissa kuntosalissa, saunomassa ja uimassa - poikaa kutsui enemmän uni ....
Itsekin koimme, että olikin harvinaisen mukava, leppoisa lomanen - poika kun ei taida enää kohta meidän kanssamme lähteä minnekään, kun vanhenee....

Pirteää ja värikästä syksyä itse kullekin säädylle!

3 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta lomalta! Niin, tuossa iässä ne lapset kai irrottautuu vanhemmistaan : ) Mutta onhan siinä hyvätkin puolensa!

Meidän perhe kävi syyslomalla Himoksella. mukavaa oli sielläkin lasten festivaaleilla. Ja parasta mun mielestä oli, ettei tarvinut kauaksi lähteä.

Pirteää ja askartelun innoitamaa syksyä sinnekin päin!

sari kirjoitti...

Kuulostaa että oli ihana loma!!!

Marjut kirjoitti...

Kuulostaa leppoisalta lomaselta; ne ovat välillä tosi tarpeellisia.