lauantai 12. marraskuuta 2011

Vuoden keskisuomalainen -kilpailu

Vielä kerkeää äänestämään pari päivää vuoden keskisuomalaista. Itse äänestin Jasmine Salorantaa, no 13. Miksi? Keskisuomalainen kertoi taannoin Jasminesta ja hänen elämästään - vuodenvaihteessa vakava liikenneonnettomuus, jossa Jassun ystävä menehtyi ja Jassu itse halvaantui. Jutussa kerrotiin hänen blogistaan ja kävin tutustumassa siihen. Mikä persoona!
Nyt Jassu opettelee uutta elämää - hänen blogissaan hän kertoilee elämästään - hän tuntuu olevan aivan uskomattoman positiivinen ihminen, tällaisen tragedian jälkeen voisi ihminen käpertyä omaan minäänsä surren kaikkea - mutta näin ei ole Jassun kohdalla - hän saa meidät muut ihmiset pienine murheineen häpeän valoon .........
Olkaamme kiitollisia siitä kaikesta pienestä ja isosta, mitä meillä onkaan!

Äänestys tapahtuu sähköpostitse, laita ehdokkaan nimi ja äänestysnumero sekä sinun nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi ja lähetä se:
verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi

Jos haluat tutustua Jassun blogiin, linkki löytyy minun blogistani oikelta alanurkasta Rakkauspakkaus

1 kommentti:

Minnamanna kirjoitti...

Kiitos vihjeestä :)
Kävin tutustumassa blogiin ja olen kyllä Jassusta täysin samaa mieltä sun kanssa!
Kolarissa kuollut ystävä oli meidän tuttavan veljen tyttö, joten olemme paljon kuulleet siitä tuskasta, mitä kolari aiheutti. Ihana siis lukea, millä positiivisuudella Jassu "uuteen elämäänsä" suhtautuu!
Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle ja perheellesi!