perjantai 17. helmikuuta 2012

Harkinnassa blogin lopetus

Olen tässä viime aikoina ajatellut, että koska tosi harvoin käy blogissani kommentoijia, olisiko aika pistää pillit pussiin ja lopettaa koko blogin pito. Olen todennut, että korttini ei kovin ihmeellisiä ole, niissä ei ole mitän jujua, tai joskus ehkä on, mutta mutta.....tällaista olen nyt kuitenkin pohtinut......
eli katsotaan nyt, loppuuko tämä päivitys - tai ainakin harvenee huomattavasti....

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Elä ihmeessä lopeta blogiasi!
Korttisi ovat juuri sellaiseenaan ihania kun sinä olet ne tehnyt!!
Ainutlaatuisia ja uniikkeja!!

Pidä vaikka pieni tauko kuten minä niin kortteilu voi maistua paremmalta myöhemmin!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, älä lopeta!
Itse olen vieraillut täällä kurkkimassa, mutta en ole kovin usein kommentoinut. Johtunee siitä, että blogikierrokseni on tehtävä pikaisesti =(


Blogissani on muuten tunnustus http://helmikuume.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

Ninni kirjoitti...

Kauniita kortteja olet väsäillyt =)

Hilkka kirjoitti...

Älä nyt kuitenkaan lopeta blogiasi, korttisihan ovat aivan ainutlasatuisia:))
Pidä taukoa välillä jos siltä tuntuu:) Itsellänikin menee joskus useita viikkoja ettei synny ihan mitään---ei vaan inspiroi:))
Nyt minulla alkaakin keittiöremontti heti maanantaina, innolla odotan, niin ajatukset ovat tyystin muualla täällä sotkun ja varaston keskellä:)
Ihanaa viikonloppua sinulle, toivotaan ettei tule kauhiasti lunta huomenis:))

Marjut kirjoitti...

Minusta ainakin korttisi ovat kerrassaan hurmaavia.

taru76 kirjoitti...

Voi ei! Ei kannata lopettaa... jos siltä tuntuu niin sitten postaa harvemmin, mutta kyllä me täällä piipahdellaan jatkossakin!!!

Sinun kortit on ihania! Tällä saralla ei kannata omia tekeleitä toisiin verrata, koska suomalainenhan löytää aina parempaa ja kivempaa toisten blogeista... omaksi iloksihan tätä tehdään, sekä kortteja että bloggausta!

Marjo kirjoitti...

Pidä pieni tauko. Niin kun huomaat, minulla tämä on tämän vuoden ensimmäinen päivitys. Käsi ei vaan anna myöten tehdä aivan kaikkea mutta jos aina silloin tällöin jaksaisi päivittää. Vaikka en kovin usein ole sinulle kommentoinut olet niitä jonka tekstin käyn usein lukemassa. Korttisi ovat ihania, sinun näköisiä ;)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ja ehdoton kielto tulee täältäkin lopetukselle, myönnän myös että liian harvoin kommentoin, vaikka blogikierrokseeni kuulutkin :)

Ja bloggaaminen ei ole se itsetarkoitus, tärkeämpää on askartelusta saatu ilo ja nautinto! Plussaa on sitten meille muille kun jaat luomisen tuloksia meidänkin nähtäväksi. Eihän me arvostella sitäkään miten muut kotonaan ruokaa laittavat, miksi ihmeessä pitäisi vertailla tätäkään?
Minusta sinulla on ihana oma tyylisi tehdä kortteja, ja huomattavasti ahkerammin saat valmistakin kuin esim. minä!

Halauksia ja postaile edes silloin tällöin!