perjantai 5. lokakuuta 2012

Anna hyvän kiertää....

Koska töissä on nyt tänä ryönää oikein koko tuutin täydeltä, ajattelin, miten voisin piristää työkamuja--------ja järjestin arpajaiset - ja koska ihmiset eivät oikein jaksa enää osallistua mihinkään, tein osallistumisen helpoksi - eli laitoin kaikille sähköpostia, että tällainen on ja arvoin saman tien random.org:in kanssa heti voittajan - ja voittajan ilmoitin saman tien siinä samassa sähköpostissa :)

Ja tällaisen korttikasan (taisin lisätä muutaman vielä lisää) sai työkamu Minna, ja hän heti seuraavana päivänä antoi ihanan kortin runolla - jossa kuvattiin näitä synkkiä työtunteita ja sitten, miten voimavaroja antaa työkaverit - ja kaikki riimin muodossa - aivan ihana.....sekä kaunis kynttilä mukana.....

Tässä korttikasa...

Hyvä ajatus tässä kortissa

Lady Punainen

5 kommenttia:

sari kirjoitti...

Olet sinä sitten ihana ihminen!!! Jaksat muistaa ja piristää muita vaikka itselläsi ei varmaan ole kovin helppoa! Mutta eikö tuuihmeen iloinen olo kun pystyy piristämään toista ihmistä!! Voistitko laittaa mulle sun osoitteen sähköpostin kautta, niin laitan tulemaan sinulle jotain pientä piristävää kanssa! Oikein rattoissaa viikonloppua!
Sähköpostini on sariscards@gmail.com

Anneli kirjoitti...

Ihanan palkinnon lahjoitit !
Olet sydämellinen ihminen :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa !

Anneli kirjoitti...

Kyllä se Maijun blogi on minun blogissani ollut aamusta alkaen linkkinä :)

taru76 kirjoitti...

Ihana idea piristää työkavereita ylläriarvonnalla! Todella kauniita kortteja olit myös tehnyt!

Enpä muuten sen tarkemmin tiennyt missä olet tätä nykyä töissä, mutta nyt tämän julkisuuden myötä tiedän. Ei ole voinut välttyä kuulemasta asiasta. Hyvä että asia on nyt julki, ja toivotaan että kerä rupea purkautumaan ja valo tunnelin päässä lähestyy. Tulehan joskus käymään vanhallakin työpaikalla : )

Anneli kirjoitti...

Sinähän omaat oikein runoilijan lahjoja :)