maanantai 18. maaliskuuta 2013

Teneriffa os II

Nähtävyyksiä eri kantilta:                     KLIKKAA ISOMMAKSI

LORO PARK, eläinpuisto - erilaisia esityksiä, kukkia täälläkin jne....:
Kiss me......
Lyllertäjä
Minä olla patsas - ei vaiskaan...
Voi tätä maailman menoa...hoh hoijaaaa...
Näin ison kukkalaatikon voisin minäkin ottaa...
Luontoa kauneimmillaan Lorossa....
************************************
TEIDE - ylväänä minä näyttäydyn.....
PäiväasuIltapukeutuminen
************************

Tapasimme ohjatulla kaupunkikävelyllä kuopiolaiset Titan ja Ekin ja heidän kanssaan vuokrasimme päiväksi auton ja sillä Tane huristeli menemään....aikamoista serpentiinitietä,,,,hui,,,,,,.tässä muutama kuva siltä reissulta - voi kun saisi vangittua sen kauneuden kameraan......mutta josko näistä jotain käsitystä saa....

**************************

Saldo:
Matka oli ihana! Lomatkat järjestäjänä, homma hoitui! 

Eka kertaa pitkästä aikaa näin pitkä aika kahdestaan, pientä nahistelua, mutta kokonaisuutena oikein rakastuneita oltiin....

Tanelle tuli valitettavasti keuhkoputkentulehdus, mutta onneksi vasta matkan loppupuolella - ja Lomamatkojen opas järjesti meille illalla hotellihuoneeseen lääkärin, kaikki sujui moitteettomasti.
Oikeastaan vain seuraavana aamupäivänä Tane otti rauhallisesti ja loikoili  varjossa uima-altaalla (ei paha tapa sairastaa) - ja iltapäivällä olikin aika ok kunnossa - ja minä pääsin shoppailemaan itsekseni :))

Puerto de la Cruz on mukava paikka - upeita kukkia, puita, pensaita, nähtävää, jalat maitohapoilla tuli liikuttua kierrellen.

Hotellissa otimme all exclusiven, aamiainen, lounas, päivällinen ja sillä välllä välipalaa, kaikki juomat. Erinomaista ruokaa - vaihdellen joka päivä, ruokailussa oli oma kokki paistelemassa aina jotain - esim. kalafilettä, lihaa....lisäksi runsas salaattipöytä, erillinen muu ruokavalikoima, jälkiruoat.....
Ainoan kehittämisen haluaisin siihen, että gluteenittomuus ei ollut merkitty, kysyessäni ei aina tietoa ollut saatavilla ----mutta yllinkyllin oli ruokaa tarjolla - liikaakin... 

Paikalliset ihmiset olivat auttamisenhaluisia ja ystävällisiä, lämmintä oli juuri sopivasti 20-25 astetta, parina viimeisenä päivänä oli jo melkein liiankin kuuma, jos halusi kierrellä ympäristössä. 

Luonto näytti parastaan ja yhden kerran kai pahintaan, kun oli myräkkä - se ei haitannut meitä, kun olimme juuri tulleet takaisin hotellille. 

Aloimme jo suunnittelemaan viiden vuoden plania - silloin asuisimme Puertossa 1/4 vuodesta....saas nähdä :))

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kauniita kuvia! Harmittava tuollainen keuhkoputkentulehdus.

Apris kirjoitti...

Ja lisää ihania kuvia sekä näköjään vähän kuulumisiakin. Itsekin olen tutustunut ko. kohteessa lääkäripalveluihin ja ison plussan annan sille toiminnalle. Viiden vuoden plan kuulostaa mielenkiintoiselta.

Anneli kirjoitti...

Ihania suunnitelmia. Kyllä tuolla noissa maisemissa olisikin mahtavaa asua :)
Olipa Teidellä paljon lunta. Kun me kävimme oli syksy ja silloin siellä ei ollut kuin vähän valkoista !
Nyt olet varmasti rentoutunut ja levännyt !

Ansku kirjoitti...

Oi että,miten ihania kuvia!!!Ihan alkoi itselläkin matkakuume:)