tiistai 22. heinäkuuta 2014

Prahan hotellimme ja seikkailua siellä

Asuimme La Boutique hotellissa, joka oli pieni, 4.kerroksinen hotelli. Saimme ensin huoneen nro 1, mutta se oli katutasossa ja arvelimme, että se on liian meluinen. Saimme sitten ilmeisesti jonkinlaisen varahuoneen 4. kerroksesta, kattohuoneisto, aika hauska.
Noooooooo,,,,,,,,,,,,,,yöllä satoi vettä aika lailla ja mieheni heräsi aamuyöstä veden tippumisääniin,,,,,eteisen katosta lampun juuresta tippui jonkin verran vettä, mies laittoi pyyhkeen lattialle. Aamulla sitten valot laittaessamme kuului poks, sähköt poksahtivat,,,,,vaara olisi ehkä voinut olla isompikin,,,,,Vaihdoimme 4. kerroksen toiseen huoneeseen.

Sitten seuraavana päivänä lähdimme kävellen keskustaan, mies totesi, että taitaa hakea varuksi takin. Ihmettelin, että kuinka kauan sen takin haku kestää, kunnes katsoin kännykkääni. Mies oli hissillä huristellut, kunnes kuului poks,,,,,,,,ja hissi ei enää kulkenut mihinkään! Oli ehkä vajaan tunnin hiostavassa hississä! Pomo oli tosi pahoillaan, antoi kuoharipulloja mukaan huoneeseen sori sori sori......Hississä oli ollut todella kuuma ja onneksi ei tapahtunut mitään ikävämpää!

Lähtöaamuna menin kyselemään, että voisimmeko pitää huonetta hotelliltalähtöön asti ja sanottiin, että tietenkin ja ottakaa minibaarista mitä haluatte ja johtuu siitä aiemmasta tapahtumasta tämä hyvittely,,,,

Liekö tosiaan sitten eka kerta, kun tällaista tapahtui tässä hotellissa, mutta olipa kokemus,,,,,,
mutta loppu hyvin, kaikki hyvin,,,,,,,,,,,,,

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Sanotaan, että matkailu avartaa. Tuli aikamoisia kokemuksia.

Marjut kirjoitti...

Huh, aikamoista! Meillä myös vesi tippui lampun juuresta, mutta se oli kylpyhuone ja ilmeisesti yläkerran porukka oli suihkussa. Niin ja tämä tapahtui Englannissa.

Hilkka kirjoitti...

Mielenkiintoisia kokemuksia teillä onkin sitten ollut:-)
Matkailu avartaa, Wienissäkin saa kolmen päivän lippuja 16,50e, tosi edullista matkustella metrolla, junalla,ratikalla tai bussilla:-))