torstai 5. maaliskuuta 2015

Barcelona - onko vinkkejä?

Nyt alkaa astmapiippu varmaan vaikuttamaan ja olo on kohentunut jo kohtuulliseksi - jeeeee - tästä se lähtee..............Olen jo vähän danssahdellut musiikin tahdissa - ei nyt kuntoa sillä vielä kohota, mutta mieli piristyy :)

Peruuntuneen (Go Internationalin konkka) Pohjois-Kyproksen matkan tilalle surffattiin netistä matka Barcelonaan. Luojan lykky, että emme ottaneet Norwegianin lentoja, huh......Finnair kaiten vielä lennättää hyvin..........
Barcelonan lämmöstä en tiedä, mutta ei luulisi ainakaan lunta olevan :)

Onko sinulla hyviä vinkkejä Barcelonasta ???
- olen ahkerasti matkaopasta lukenut eli perinteiset katedraalit ja kävelykadut on tiedossa, mitä sinä suosittelet - onko myös muita vinkkejä?

Olen myös googlettanut gluteenitonta Barcelonaa - tuntuisi, että siellä monessa ravintolassa osataan valmistaa gluteenitonta ruokaa - ettei aina olisi salaattilinjalla ja broilerinleike päällä (tosin ei paha vaihtoehto sekään...)

Kaikista vinkeistä olen kiitollinen - ja jos jollain tietoa korttiaskartelukaupoista, voisi sellaisessakin käydä - ollaan 7 päivän reissulla, joten eiköhän siinä aikaa ole tuollaiseenkin hömpötykseen.

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Valitettavasti en ole Barcelonassa käynyt, joten ei ole vinkkejä antaa :( Hauskaa matkaa kuitenkin!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mukavaa matkaa.