sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

JCC #


Olipa taas mukava juhannus!!! Meillä on perinteinen juhannus vietetty sisareni luona maalla, jonne me kaikki siskot, 4 kpl, kokoonnumme ukkoinemme. Ja ihan mahoton pelaaminen - mölkky, petanki, keihäänheittona tänä vuonna olikin tulitikun ja pumpulipuikon heittäminen - kokeilkaapa - lentää yllättävän pitkälle. Kelit vaihtelevat, mutta periaatteessa oltiin koko ajan ulkona, kampetta lisäten iltaa kohden. Kokkokin poltettiin ja sisätiloissa sitten vielä Aliaksen arvuuttelupeli - siinäkin volyymitaso oli kiitettävä :))) Hieman juotavaa ja paljon paljo hyvää seuraa! Kiitos, Mirja-sisko :))
Tässä Jehkiksen haasteen tekijänä Tanja - aika hempeänväristä :) - kiitos kivasta haasteesta! Joskus jonkun blogista luin tuon "pömpylöiden"teon ohjeen, myöskin eihän minulla ole ympyräleikkuria tms., joten päällystin cd-levyn :) Hieman tuota kuvan taustaa eli pallokuosia mietin, istuuko tuohon, mutta ....

4 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Kaunis kortti! Kesäinen ja keveä : )

pipertäjä kirjoitti...

Hempeää pinkkiä! Suloisen kesäinen kortti!

minde kirjoitti...

Kivasti toteutettu. Noi revityt reunat tuo särmää muuten vähän hempeään korttiin;)

lehtipollo kirjoitti...

Ihanan vaaleanpunainen kortti! Tykkään valitsemastasi leimakuvasta ja sen taustasta. Kiitos kun osallistuit haasteeseeni!