tiistai 9. kesäkuuta 2009

Tiinan haaste no 13


Meinasipa unohtua vallan työnteon "huumassa" :) - mutta tässä Tiinan korttipajan haasteeseen vastaus - designerinä Sabina - kiva luonnos ja soveltaa sai noita hilpehöörejä mielensä mukaisesti. Ajatuksena tässä taas - suprise suprise - rakkaus - kirjeellä niin kiirus, että voipi tarvita rullaluistimia.... :))
MUOKS. Vähän mietin noita kukkia kulmissa ja otin myös kuvan ilman niitä, MITÄ MIELTÄÅ OLETTE - kumpi vai kampi parempi....kukkei tai sitten ei... ja ilman sydämiä myös...
Tiina´schallenge made by Sabina - the idea is - suprise suprise - again love - the letter has so hurry, that you maybe need those rollerskates :)
I wonder those flowers and I took a foto of both - with and without flowers...what do you think - which one is better???? - and without hearts...

13 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Kiitos itsellesi "vierailusta"! Tosi suloinen kortti on hääparille osoitettu ja hassunhauska tuo menijä tiinan korttihaasteeseen ;)
Veikeitä kortteja osaat tehdä ja kaikissa näkyy harkinnan tulos! Tulen piipahtamaan jatkossakin!
Hauskaa kesän jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kiva kortti ja idea tuo nauha/narujuttu tuossa!

Tiinanen kirjoitti...

Kiitos kun piipahdit blogissani, korttisi on mainio, minusta on makuasia nuo kukkaset vai ei - itsekin pähkäilen aina saman kanssa, kun tykkään itse vähän pelkistetymmästä tyylistä, mutta molempi parempi :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea tuo nauha ja hauska idea nuo rullaluistimet. Mieti millaisesta kortista sen saaja pitäisi, niin löydät ratkaisun tuohon kukkadilemmaan :-)

Marge kirjoitti...

Ihana kortti=) Mä oon kyllä niin kukkaishullu, että tykkään tuosta kukkaversiosta enempi. Älyttömän kaunis tuo kortti on ilman kukkiakin, että kyllä nyt vaan on ihan makuasia kumpi versio on nätimpi=) KIITOS, kun olet poikennut blogissani ja oikein ihanaa ja kaunista kesän jatkoa Sinulle=)

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista blogissani.Kauniita kortteja on sinulla täällä.Minä tykkään kukkaversiosta tässä kortissa enemmän,kun olen runsaiden korttien ystävä.Tämä sinun sivupohjasi on vallan hurmaava,harmittaa kun vuodatuksen blogeihin ei saa näin nättejä pohjia..

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti ja huikean hyviä kortisteitakin olet käyttänyt, tykkään.
Vastasin muuten kysymykseesi blogissani ja sen verran tässä lisäilen siihen, että voithan kokeilla ihan tavalliselle korttipohjallekin tai jos sulla löytyy helmiäiskartonkia, niin sillekin pohjien teko onnistuu ihan ok:)

Unknown kirjoitti...

miten hurjan ihania kortteja olet tehnyt taas!! Tosi kivoja yksityiskohtia!!

Hilkka kirjoitti...

Oikein on kaunis kortti, kukilla tai ilman...mie laittasin kuiteskin kukat:)
Mulla tässä ajatukset vähän levis kun äsken näin peuran keskellä kirkonkylää juoksevan ikkunani alla 30m päässä!! Eihän näitä edes mökillä näe niin sit täällä...oli vaan niin paljon puskia edessä:)

tia kirjoitti...

Kiva kortti, pidän ehkä hiukan enemmän ilman kukkia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta haasteeseen.
Todella ihana kortti suloisineen yksityiskohtineen.

Mukavaa viikon jatkoa.

pensasruusu kirjoitti...

Tosi ihanan kortin olet tehnyt!

Varmaan riippuu paljon koirtin saajasta, laittaako koristeita. Itse kyllä tykkään enemmän tuosta missä on kukat:)

Tiina kirjoitti...

Ihana kortti. Kiva kun osallistuit haasteeseen!

Terkkuja, Tiina