perjantai 4. maaliskuuta 2011

Jehkishaaste


Tarun vetämä kuukausihaasteeseen - VAPAALLA KÄDELLÄ - eli piti olla hyvin pitkälti itsetehtyä - teksti, saksilla jne. muutakin omatekemää, mitä keksii......
Mieheni on Italiassa ja palaa sunnuntaina. Minulla on ollut oikeastaan harvinaisen ikävä häntä - näin 30 vuoden yhdessäolon aikana ei yleensä olla joka hetki ikävissään eikä aina välttämättä niin rakastuneita....Tein tämän kortin hänelle - Tauskin laulun sanoin ja sisäsivulla sitten vähän henkilökohtaisempaa vuodatusta - pääosassa tämä vapaalla kädellä liekö-niin-täydellisen-muotoinen sydän - mutta eihän se täydellistä tarvitsekaan olla - sydän eikä rakkaus.....vaan juuri itselle sopivaa!

3 kommenttia:

sari kirjoitti...

Voi kun on herttainen ja nätti kortti! Semmosta se rakkaus on..joskus niin tulista, toisinaan niin viileää..Mutta ei kai kukaan edes jaksaisi jos koko ajan pitäisi olla se vasta rakastunut tunne...=)

Merkkari kirjoitti...

Onpas lutunen, kyllä luulisi miehen tulevan onnelliseksi, kun näkee tämän kortin :)

Minä käytän Copiceilla värittäessäni aina vähintään kahta sävyä ja monesti vielä tummennan hivenen mustalla tai harmaalla. Silloin tulos ei ole niin tasapaksu, kuten kuvasit :)

Jehkotar kirjoitti...

ihana toteutus! Kiitos osallistumisesta!