keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

P*skarteluhaaste


Ja jo toinen haastekortti tälle keskiviikolle!
P*skarteluhaasteen pohjana oli luonnos ja tässä vastaukseni - olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla tuota zumbaa/sumbaa - kirjoitustapoja näkee erilaisia.......mutta olen NIIN huono lähtemään yksin.........Tämä kortti tulee miehelleni, josko hän lähtisi kanssani kokeilemaan tätä tanssilajia :)
Tosin pääsen ojentelemaan kortin vasta sunnuntain jälkeen - Tane läksi tänään Italiaan työmessuille ja vähän saa ehkä siellä myös lomaillakin :)

10 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Ihanan pirtsakka kortti! Zumba on hauskaa, se saa lantion liikkeelle! Miehiä zumba tunnilla näkyy hyvin hyvin harvoin, mutta toivottavasti sun mies on ennakkoluuloton ja lähtee mukaan!

Onko sun linkki p*skiksessa, joka ei toimi???

Västäräkki kirjoitti...

Onpa hauska kortti, kova on meno pariskunnalla ja hauskaakin näyttää olevan. Jos ei tämä innosta mukaan niin mikähän sitten? =)

Merkkari kirjoitti...

Voi mikä leimakuva! Munkin mies kävi kerran kesällä zumabaamassa ja totes, että ei ollenkaan hassumpaa :) Tosin ei sitä enää uudestaan ole mukaan saanut!

Maaret kirjoitti...

Hulvattoman hauska kortti:) Voikohan miehesi kieltäytyi lähtemästä Zumbaamaan, kun tämän kortin saa sinulta ?:)

Rymyrinsessa kirjoitti...

Toisi hauska kortti! kivat värit...

taru76 kirjoitti...

Laitoin vastauksen sun kysymykseen samoihin kommentteihin, eli siihen perhospostaukseen. Mukavaa viikonloppua!

Tiinanen kirjoitti...

Onpa hauska pariskunta, tykkään kortin lilasta värimaailmasta.

Hattara kirjoitti...

Tästä kortista tulee ihan iloiselle tuulelle, on se niin pirtsakka! :)

Katjuska kirjoitti...

Mainio ja niin hauska!

Ansku kirjoitti...

Hauska kortti. Zumba Zetalla on oikea kirjoitusmuoto. Pari vuotta zumbanneena voin suositella,on todella hauskaa mutta ei mun mielestä mikään miehen kanssa harrastettava laji, koska siinä tanssitaan yksin ja todella harvoin näkee miehiä tanssisalilla tässä lajissa. Salsaa sitten taas löytyy parisalsa nimellä ja sinne kannattaa mies pyytää mukaan. Hienoa tietty olis jos salilla näkisi miehiäkin zumbaamassa :)