keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Groupon-----------mitenkähän onnistuuu....

Ostin hulluuksissani Grouponilta diilin - viikon reissu....lennot ja hotelli Pohjois-Kyprokselle, Kyreniassa 199 egeä/hlö. Olen ostanut tuolta Grouponista jotain diilejä, tänä vuonna liityin, mutten koskaan näin kallista. Ja jänskättää, miten homma pelaa........Tänään tuli lentoaikataulut, meno ookoo, paluu 4 maissa aamuyöstä lähtö, mutta ei parane valittaa näin edullisen matkan takia. Uskon ja toivon, että kaikki menee hyvin.......noin kuukauden päästä ollaan mieheni kanssa viisaampia, ainakin tässä suhteessa!

Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Groupon-matkoista ja sujuvuudesta yms?

4 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Minulle ihan outo firma mutta tuo pohjois-Kypros voi olla kiehtova kohde, vähän rauhallisempi kuin etelän puoli. Sinne vain Nikosiasta kurkittiin, raja oli kiinni ja lienee kiinni vieläkin.

Hyvää matkaa sitten kun se on edessä.

Marjut kirjoitti...

Mielenkiintoinen kohde. Kyproksella tehtiin päiväreissu toiselle puolelle bussilla ensin Nikosiaan ja sieltä sitten kävellen rajanylityspisteestä toiselle puolelle.

chrissek kirjoitti...

Hei,
Me ollaan lähdössä kans Kyreniaan Grouponin diilillä marraskuussa.

Oltiin pari vuotta sitten Alanyassa vastaavanlaisella ja ihan hyviä kokemuksia reissusta. Matkatoimisto Wow travelilla on sekä paikallisia englantia puhuvia, että suomea osaavia oppaita paikan päällä.

Näissä on hintalaatu suhde kohillaan ja loma on aina loma. Pitää lähteä avoimin mielin kohti seikkailua :)

chrissek kirjoitti...

Niin tuosta rajasta vielä - auto vain vuokralle ja ajamaan ristinrastin. Passi pitää olla mukana rajanylityksissä.