sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vuokramökin koko valehtelee > photoshopin avulla vai optinen harha?

Olimme tässä taannoin vieraina viettämässä riemullisia synttäripäiviä. Oli tosi kivaa ja samanhenkistä porukkaa. Ystävämme olivat  vuokranneet mökin Jyväskylän kupeessa olevasta Kuikasta, paljukin vuokrattiin ja he maksioivat ihan "kivasti" tästä lystistä!

Firman nettisivun mukaan mökki näytti ulkoapäin reilun kokoiselta ja luvattiinkin mukavasti makuupaikkoja olevan. Kuva näytti paljunkin olevan viimeisen päälle ja luulona, että palju olisi kiinteästi maassa, uusi ja hienon näköinen!

Totuus olikin sitten hieman toisenlainen!

En saa sitä venytettyä kuvaa laitettua tänne, mutta sivuillaan olevan paljun kuvan sain tähän, eli tältä näyttää nettisivullaan oleva palju:

NETTISIVUJEN PALJU:

Tässä sitten todellisuus, ei venytettynä. Tässä on siis oikealla puolella mökkiä vessa (isompi pyllykkä ei siihen pyttyyn olisi sopinut, pesukone sijoitettu ihan kiinni....), suihkutila ja sauna. Vasemmalla sitten sisääkäynti mökkiin. Alakerrassa tosi pieni olotila ja keittosyvennys, jyrkät rappuset yläkertaan, jossa nukkumistilaa.

Palju tosiaan oli tuollaisen peräkärrin päällä, vanha .... Erittäin liukkaat raput paljuun mentäessä! 
Puitahan kuluu tällaisessa systeemissä reilusti, eli paljun lämmitykseen, grillimökissä ruoantekoon sekä grillitilan lämmitykseenkin. No, puitapa ei ollut mitenkään runsaasti ja osin ne olivat märkiä.......Grillimökki sinällään oli kiva ja reilun kokoinen, sinne sopi koko sortin sakki hyvin syömään grillattavia eväitä.


TÄSSÄ TODELLINEN KOKO, otimme valokuvan:

Pääasiahan tietysti on, että meillä oli oikein kivaa.........mutta kyllä tällaiset vuokramökkisysteemit on toisinaan aikalailla sanonko mitä..........
Lisätietoja saa minulta sähköpostilla..................

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

OHOH!!!! jopa oli.
Vastaavaa on koettu joskus, vuokrasimme mökin järven rannalta, hienoa, mutta ranta oli kalliojyrkänteen alla, eikä rappuja, vain liukas louhikkoinen polku.

Marjut kirjoitti...

Aikamoista! Kai annoitte palautetta vuokraajalle.