keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Barcelona osa I

Olimme mieheni kanssa seitsemän päivän reissulla Barcelonassa. Matka meni kivasti, seikkailut avartavat! Tässä ekat kuvat:

Finnairin siivin lensimme, silloin ei vielä ollut tätä lentoturmaa tapahtunut ........hmmm- lentokoneesta otettu kuva, siipi ja vuoristo
Hotellimme oli Barcelonan Lessepsissä, pienen metrolla kulkemisen päässä - aika vilkas kadunkaarros, mutta kaikkeen tottuu. Hotellin nimi oli Ronda Lesseps, 3 tähteä nimessä, vähän jo pintahaavoja saanut huoneisiinsa, mutta siisti hotelli. Henkilökunta oli palvelualtista, varsinkin hotelliharjoittelijapoika teki kaikkensa vuoksemme, kun aina jonnekin päin olimme matkalla. Aamiainen kuului hintaan. Valitettavasti ekan päivän jälkeen en olisi saanut gluteenitonta leipää kuin eri maksusta - ja en periaatteesta maksa, jos sen pitäisi kuulua hintaan - mutta muulla tarjonnalla pärjäsi hyvin - aamiaiseen kuului leikkeleitä, juustoa, jogurttia, muroja, munakasta, pekonia, ananasta, persikkaa, mandariineja, tuoremehua, kahvia, teetä -ja sitä leipää ja croisantteja.
Kuljimme metrolla sinne tänne - se on edullinen ja hyvä vaihtoehto. 10 lipun metrokortti maksaa 9.95 euroa. Selkeät opasteet neuvovat, missä metro pysähtyy. Jos tarvitsee vaihtaa toiseen suuntaan, voi oliko-se-nyt-75 minuutin aikana vaihtaa toiseen linjaan, kunhan ei mene leimauspaikasta ulos. 
Lisäksi metroasemilla oli viihdykkeitä, yksi parhaista oli pianoa! soittava taiteilija - lisäksi metroissa matkusteli katusoittajia....

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Kiitos ykkösosasta ja seuraavia odotellessa :)