maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vaalit ohi

Niin se on taas suomalaiset äänestäneet ja toivotaan, että nyt viimeistään se yhteishenki puhaltaa myönteisesti, että oikeasti päättäjät saisivat Suomen asiat parempaan tolaan - talous, heikoimmassa asemassa olevat ym.......

Äänestäminen tuotti "vähän tuskaa" minulle(kin) - kuka olisi sellainen henkilö, joka voisi saada muutosta aikaiseksi, ei olisi joo-joo ihminen.......

Katselin aamulla Iltalehteä netistä - paljon jäi kokeneita konkareita rannalle ruikuttamaan ja uusia naamoja saatiin edustamaan. Minä en ole oikein puolueihmisiä, joten enemmän äänestän ihmistä, en puoluetta, mutta sehän tulee kylkiäisenä kuitenkin. 
Yhtä asiaa taas ihmettelen - miksi keskisuomalaiset ovat äänestäneet tämän yhden tyypin, joka saa palstatilaa enemmän juomisillaan kuin todellisella tekemisillään? Kuuntelin Iltiksen haastattelun,,,,,miksi äänestäjät ovat äänestäneet teitä........"minä olen mies" sanoo - onkin oikein sopiva peruste, hoh hoijaa...mutta ei siitä sen enempää, en uhraa tätä palstatilaa enempää tälle tyypille.

Toivotaan siis uudelle kokoonpanolle rakentavaa ja yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä, Sipilälle viisautta ja malttia ja jämäkkyyttä jne - Suomi taas "kartalle" :) 

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Toivottavasti Suomi tulee kuntoon, mutta se jää nähtäväksi.